hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Το soundtrack «Soul» της Disney σε βινύλιο

H Walt Disney Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία σε βινύλιο του σάουντρακ από την ταινία Soul της Pixar.

H ταινία θα προβληθεί από την συνδρομητική υπηρεσία Disney+ ανήμερα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου, 2020). Η σύνθεση της μουσικής του σάουντρακ είναι των Trent Reznor και Atticus Ross, αλλά υπάρχουν και τζαζ συνθέσεις του Jon Batiste.

To «Soul» είναι δύο διακριτοί κόσμοι, o σκληρός της Nέας Υόρκης και ο παντοτινός κοσμικός του -όπως ονομάζεται- The Great Before (στο Μεγάλο Πριν – ένα φανταστικό μέρος όπου οι νέες ψυχές αποκτούν την προσωπικότητά τους). Δηλαδή στο άλμπουμ υπάρχουν δύο στιλ μουσικής.

Το βινύλιο «Soul» περιέχει 42 κομμάτια, τα 23 είναι από το αυθεντικό σάουντρακ με συνθέτες τους Reznor και Ross. Tα άλλα 22, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού τραγουδιού «It’s All Right» του Curtis Mayfield, είναι συνθέσεις του Jon Batiste.

Λίγα λόγια για την ταινία που ήταν να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο αλλά η πανδημία δεν άφησε

Τι σε κάνει να είσαι… αυτό που ΕΙΣΑΙ; Η ολοκαίνουργια ταινία της Pixar Animation Studios με τίτλο «Soul», δηλ. Ψυχή, σας συστήνει τον Τζο Γκάρντνερ.

Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής σε ένα γυμνάσιο. Μια μέρα του παρουσιάζεται η ευκαιρία μιας ολόκληρης ζωής, η οποία είναι να παίξει στην καλύτερη σκηνή jazz της πόλης.

Όμως ένα μικρό στραβοπάτημα τον οδηγεί από τη Νέα Υόρκη στο Μεγάλο Πριν – ένα φανταστικό μέρος όπου οι νέες ψυχές αποκτούν την προσωπικότητά τους, τις ιδιοτροπίες τους και τα ενδιαφέροντά τους προτού μεταβούν στη Γη.

Αποφασισμένος να επιστρέψει στη ζωή του, ο Τζο συνεργάζεται με τη μικρομέγαλη ψυχή, την 22, που δεν μπόρεσε ακόμα να συλλάβει τη γοητεία της ανθρώπινης εμπειρίας. Καθώς ο Τζο προσπαθεί απεγνωσμένα να παρουσιάσει στην 22 γιατί είναι σπουδαίο να ζεις, ίσως και να καταφέρει να βρει τις απαντήσεις σε μερικά από τα πιο καίρια ερωτήματα της ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα