hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Aurorasound Μια ειδική συσκευή για κεφαλές ΜΜ

Το MM Expander, έτσι ονομάζεται, το κατασκεύασε η Ιαπωνική εταιρία Aurorasound. Είναι μια διάταξη που σκοπό έχει να ρυθμίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της κεφαλής μας ώστε το phono stage μας να αποδώσει τα μέγιστα.

Το ΜΜ Εxpander τοποθετείται μεταξύ της κεφαλής και της εισόδου MM του phono stage μας. Μας παρέχει τη δυνατότητα να αλλάζουμε το φορτίο της αντίστασης και το φορτίο χωρητικότητας της κεφαλής μας. Πρόκειται για μια παθητική συσκευή, δηλαδή δεν θέλει τροφοδοσία.

Aλλάζοντας το φορτίο αντίστασης και το φορτίο χωρητικότητας μιας κεφαλής MM όλα παίζουν καλύτερα, ισχύει για παλιές κεφαλές, για μονοφωνικές κεφαλές ακόμη και για συστήματα MC που χρησιμοποιούν μετασχηματιστή step-up

Υπάρχουν πολλοί τύποι κεφαλών MM στον κόσμο, αλλά οι περισσότερες από τις εισόδους των phono stage MM είναι σταθερές στα 47KΩ. Σταθερό είναι επίσης και το φορτίο χωρητικότητας. Εάν συνδέσετε μια κεφαλή MM ή μια υψηλοέξοδη MC, οι υψηλές συχνότητες ενδέχεται να έχουν υπερβολική έμφαση ή ο ήχος τους μπορεί να είναι «βίαιος», η συσκευή αυτή φιλοδοξεί να τα διορθώσει όλα.

Οι κεφαλές ΜΜ έχει διαφορετικές αντιστάσεις και χωρητικότητες

Aκόμη έχει δυνατότητα απομαγνητισμού της κεφαλής και περιστροφικό επιλογέα υψηλής ακρίβειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα