hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

M&K Sound S150 25 Years Limited Silver Edition

Για χρόνια τα στούντιο παραγωγής ταινιών, σειρών και μουσικής βασίστηκαν εδώ και δεκαετίες στα ανθεκτικά monitor ηχεία της M&K Sound και ειδικά στο μοντέλο S150 που αποτελεί σημαντικό σταθμό στην επιτυχία της εταιρίας.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την εμφάνισή του S150, ο κατασκευαστής παρουσιάζει τώρα περιορισμένης παραγωγής έκδοση αυτού του ηχείου, σε 250 μονάδες, με τη διαφορά ότι φοράει νέο βελτιωμένο crossover με καλύτερα εξαρτήματα, υψηλής ποιότητας εσωτερική καλωδίωση από την Van den Hul και νέο φινίρισμα (κομψό γκρι με αντίστοιχη γρίλια ηχείων).

Ο Δανός κατασκευαστής M&K Sound έχει φτιάξει το όνομα του ως έναν από τους πρώτους κατασκευαστές ηχείων με πιστοποίηση Dolby THX για στούντιο και εξελιγμένες εγκαταστάσεις οικιακού κινηματογράφου. Ένα από τα αδιαμφισβήτητα ορόσημα στην ιστορία της εταιρείας ήταν το ηχείο S150, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του. Με την ευκαιρία αυτής της επετείου, η Miller & Kreisel παρουσιάζει μια περιορισμένη ειδική σειρά του S150.

Το ηχείο έχει δύο γούφερ 5,25 “κατασκευασμένα από φάιμπεργλας και τρία τουίτερ υφασμάτινου θόλου 1,1”, όλα κατασκευασμένα από την Scan-Speak.

Το επετειακό S150 Monitor 25 Years Limited Silver Edition της M&K Sound θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 250 τεμαχίων σε τιμή μονάδας 2.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα