hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

QuietComfort Earbuds: Κορυφαία buds (και αθλητικά) με την γνωστή ησυχία της Bose

Κανονικά… και αθλητικά

Tα περίμενε όλη η κοινότητα εδώ και μήνες, η Bose είχε αρχίσει τις διαρροές για τα ακουστικά αυτά από την στιγμή που ανακοίνωσε τα  Noise Cancelling Headphones 700.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να τα ρίξει στην αγορά. Πρόκειται για τα κορυφαία ακουστικά τύπου buds της Bose με ισχυρό σύστημα εξουδετέρωσης του θορύβου (noise cancelling). Τα νέα QC Earbuds έρχονται όχι μόνο με εξελιγμένα κατασκευαστικά στοιχεία αλλά και με ένα λογισμικό (software) που η αμερικάνικη εταιρία το αναπτύσσει και το βελτιώνει εδώ και 20 χρόνια.

Kάθε bud (δηλαδή in-ear ακουστικό) ζυγίζει 8,5 γραμμάρια και είναι τόσο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των εξωτερικών θορύβων του περιβάλλοντος αφού «πνίγει» σχεδόν τα πάντα. Ίσως το πιο… noise cancelling bud της αγοράς.

Αυτά θα κυκλοφορήσουν σε δύο εκδοχές: την κανονική QuietComfort Earbuds και την αθλητική Sport Earbuds που αντέχει σε καταπονήσεις. Ενδεικτικά οι τιμές τους θα είναι στα 275 ευρώ και στα 175 ευρώ αντίστοιχα, ενώ κυκλοφορούν στην αγορά προς το τέλος του μήνα.

Τα νέα αυτά ακουστικά απομονώνουν με φυσικό τρόπο τους ανεπιθύμητους θορύβους χρησιμοποιώντας ειδικά μαλακά tips με την ονομασία StayHear Max.

Χρησιμοποιούν πολλαπλά μικρόφωνα για να αντιληφθούν και να μετρήσουν τους υπόλοιπους θορύβους ώστε να τους «σβήσουν» και αυτούς με ηλεκτρονικό τρόπο. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του την επιλογή 11 επιπέδων της δράσης του συστήματος ακύρωσης.

Η μπαταρία των QuietComfort Earbuds κρατάει 6 ώρες, ενώ υπάρχουν 12 ώρες επιπλέον μπαταρίας στην θήκη. Έχουν και γρήγορη φόρτιση. Σε 15 λεπτά λαμβάνουν αυτονομία 2 ωρών. Θα βγουν σε δύο φινιρίσματα: Triple Black και Soapstone.

Τα νέα Bose Sport Earbuds έχουν και αυτά σύστημα EQ για καλύτερο ήχο, τα ειδικά tips με την ονομασία StayHear Max, με τα οποία τα ακουστικά κλειδώνουν στα αυτιά μας.

Tα Bose Sport Earbuds

Εδώ η μπαταρία είναι για 5 ώρες και η θήκη παρέχει άλλες 10 ώρες ενέργεια. Θα τα δούμε σε φινιρίσματα: Triple Black, Baltic Blue και Glacier White.

Και τα δύο ακουστικά είναι Bluetooth 5.1, έχουν πιστοποίηση IPX4 για νερό και ιδρώτα, έχουν έλεγχο με αφή στην επιφάνειά τους και τα tips StayHear Max είναι σε τρία μεγέθη μέσα στην συσκευασία των ακουστικών για να διαλέξουμε.

Εννοείται ότι ελέγχονται με app (εφαρμογή) της Bose η οποία είναι εύχρηστη και με πλήθος επιλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα