hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Remton 481: Λαμπάτο phono stage μηδενικής ανάδρασης με τις φημισμένες λυχνίες ECC81 της JJ Electronics

Η Remton Audio είναι μια μικρή ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής πιστότητας ήχου με έδρα την Πράγα της Τσεχίας, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία διαφόρων phono stage.

To τελευταίο της μοντέλο είναι ο Remton 481, ένα phono stage με λυχνίες, με παθητική ισοστάθμιση RIAA και με απουσία αρνητικής ανάδρασης, για να εξασφαλίζει χαμηλό θόρυβο.

Είναι κατάλληλο τόσο για κεφαλές MM όσο και MC, και έρχεται με χρυσές επαφές στις εισόδους/εξόδους για βέλτιστη μεταφορά σήματος.

Είναι εξοπλισμένο με 4 ταιριασμένες λυχνίες ECC81 της JJ Electronics. Οι λυχνίες ECC81 της JJ Electronic είναι διπλοτρίοδες μεσαίου κέρδους που χρησιμοποιούνται συχνά σε προενισχυτές. Είναι γνωστές για τον ομαλό και ζεστό ήχο τους.

Το τροφοδοτικό με τον τοροειδή μετασχηματιστή της συσκευής είναι ανεξάρτητο και θωρακισμένο σε σχέση με τα αμιγώς κυκλώματα του προενισχυτή φωνογραφικής κεφαλής (phono stage).

Υπάρχουν ρυθμίσεις αντίστασης εισόδους από 17ΚΩ έως 100KΩ, καθώς και επιλογές χωρητικότητας 0, 47, 100,147, 220, 267 και 367pF. H αντίσταση εξόδου του Remton 481 είναι 250Ω.

Οι διαστάσεις είναι 386x295x84 χλστ. και το βάρος 8 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα