hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Audio Technica ATH-ADX3000: Ανοιχτού τύπου χορταστικά ακουστικά για όσους θέλουν τ’ ακούν όλα

Η Audio Technica, μια εταιρεία από την Ιαπωνία γνωστή εδώ και χρόνια, παρουσίασε το νέο μοντέλο ακουστικών ATH-ADX3000. Αυτά τα ανοιχτού τύπου δυναμικά ακουστικά υπόσχονται μια αληθινή εμπειρία ακρόασης, είναι τα μικρότερα από τα ATH-ADX5000 ακουστικά.

Τα ATH-ADX3000 διαθέτουν ένα εκπληκτικό εύρος συχνοτήτων από 5Hz έως 45kHz, προσφέροντας μια πλήρη αναπαραγωγή του φάσματος.

Η ελαφριά κατασκευή τους, με μαγνήσιο κράμα σκελετού και βελούδινα μαξιλαράκια αυτιών, εξασφαλίζει άνεση ακόμα και σε μακροχρόνιες συνεδρίες ακρόασης.

Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με οδηγό διαμέτρου 58 mm που έχει διάφραγμα βολφραμίου. Η εταιρεία εξηγεί ότι τα χαρακτηριστικά του ανοιχτού οδηγού είναι ότι δεν υπάρχει αντίσταση αέρα που εμφανίζεται σε κλειστό χώρο και δεν υπάρχει ακουστικός θάλαμος (ηχητικός χώρος) για συντονισμό και αλλαγής των μπάσων.

Η ειδική τεχνολογία Core Mount της Audio Technica τοποθετεί σωστά τις μονάδες οδήγησης, βελτιώνοντας τη ροή του αέρα και μειώνοντας τις δονήσεις και τις παραμορφώσεις.

Το μαγνητικό κύκλωμα είναι από καθαρό σίδερο και η εμπέδηση 50Ω, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και με φορητές συσκευές.

Τα ακουστικά είναι χειροποίητα στο εργοστάσιο Naruse της Audio-Technica, όπου κάθε κομμάτι συναρμολογείται προσεκτικά από Ιάπωνες τεχνίτες.

Το καλώδιο που περιλαμβάνεται χρησιμοποιεί υποδοχές A2DC που βγαίνουν τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά. Το τμήμα βύσματος είναι επιχρυσωμένο στερεοφωνικό 6,3 mm και το μήκος είναι 3 μέτρα.

Τα ATH-ADX3000 έρχονται με ένα ειδικά σχεδιασμένο αλουμινένιο κουτί μεταφοράς, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στην ήδη εξαιρετική εμπειρία.

Έχουν στάθμη ηχητικής πίεσης εξόδου 98dB/mW, μέγιστη στάθμη εισόδου 700mW και βάρος (χωρίς το καλώδιο) 257 γρ.

Με την ανοιχτή τους σχεδίαση, τα ATH-ADX3000 είναι ακουστικά υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα