hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

M&K Sound 750 Series Αναβαθμισμένα για home cinema

Η M&K Sound, που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Technodom.gr, υπάρχει στην αγορά για περισσότερα από 45 χρόνια.

Η εταιρία έγινε γνωστή το 1999 που παρουσίασε την σειρά 750, τα πρώτα ηχεία στον κόσμο με πιστοποίηση THX Select. Ως το πρώτο σύστημα ηχείων στον κόσμο που πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του THX Select για ποιότητα αναπαραγωγής.

Με πάνω από 45 χρόνια τεχνογνωσίας, ανάπτυξης, πολυάριθμων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας η M&K Sound πέτυχε να βελτιώσει περαιτέρω το ήδη υψηλό επίπεδο ήχου της σειράς 750. Έτσι τα νέα 750 έχουν τουίτερ 28 mm με μαλακό θόλο από ύφασμα που αναπτύχθηκε από το μηδέν στη Δανία, μαζί με τον κυματοδηγό του, που του επιτρέπει μια ιδιαίτερα ευρεία γωνία διασποράς διατηρώντας ταυτόχρονα γραμμική την απόκριση συχνότητας.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό των νέων 750 είναι τα μεγάφωνα μεσαίων και χαμηλών που έχουν διάμετρο 5,25 ιντσών και είναι κατασκευασμένα από fiberglass.

Τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν ως κεντρικά, δεξιά και αριστερά ηχεία σε συστήματα home cinema, ονομάζονται LCR750 και LCR750C ενώ υπάρχει και η έκδοση surround ηχείου SUR55T (τρίπολο surround). Όλα τα ηχεία της σειράς 750 έχουν καινούριο crossover.

Οι τιμές της νέας σειράς 750 της M&K Sound είναι: Για το LCR750  600 ευρώ το ένα, το κεντρικό ηχείο LCR750C επίσης 600 ευρώ, ενώ το surround ηχείο SUR55T κοστίζει 650 ευρώ το ένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα