hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Clearaudio Terra: To βαρελάκι που τα γειώνει όλα, γιατί το ρεύμα αυτό το δρόμο θέλει να πάρει

Το Terra της Clearaudio είναι μια συσκευή γείωσης σχεδιασμένη για να εξαλείφει τους βρόχους γείωσης και τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του ήχου στο σύστημά σας.

Αποτρέπει τους βρόχους γείωσης και μειώνει τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Το περίβλημα είναι γεμάτο με ειδική άμμο που μειώνει τους κραδασμούς και τις παρεμβολές. Διαθέτει έξι συνδέσεις για διαφορετικές ανάγκες γείωσης, συμπεριλαμβανομένων καλωδίων γείωσης.

Από αυτές οι τρεις συνδέσεις είναι για άμεση γείωση και οι άλλες τρεις με διαφορά δυναμικού, ανάλογα στις ανάγκες σας. Η γείωση γίνεται μέσω της πρίζας χωρίς άμεση σύνδεση με το ρεύμα, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια και αποτρέποντας ανεπιθύμητες παρεμβολές.

Συμπαγές και κομψό, διαθέσιμο σε μαύρο ή ασημί χρώμα, ταιριάζει σε κάθε ηχοσύστημα.

Με το βαρελάκι Terra της Clearaudio που έχει διάμετρο 91 χλστ. και βάρος 1,5 κιλά, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του ήχου του πικάπ και του συστήματός σας.

Χρήσιμο και σε επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης για την εξάλειψη των παρεμβολών και τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου.

Κοστίζει 990 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα