hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

HiFi Rose RD160: Μετατροπέας DAC με πλούσια σε ενδείξεις και γραφικά οθόνη

Το HiFi Rose RD160 είναι ένας μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό σήμα (DAC) που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολλά.

Αποτελεί το πρώτο αυτόνομο DAC της HiFi Rose, μιας εταιρείας από την Νότιο Κορέα.

Ο μετατροπέας RD160 διαθέτει μια μκρυφή οθόνη OLED που καταλαμβάνει ότι την πρόσοψη όπου εμφανίζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, όπως η καμπύλη έντασης, σχέδια σήματος κ.ά.

Χρησιμοποιεί δύο τσιπ DAC ανά κανάλι της AKM και τρεις ανεξάρτητες γραμμικές τροφοδοσίες για ακεραιότητα σήματος. Παρά το ότι είναι ψηφιακή συσκευή, το RD160 προσφέρει την αίσθηση ενός αναλογικού συστήματος με άμεση απόκριση στις αλλαγές κουμπιών και ρυθμιστικών.

Διαθέτει τεχνολογίες DPC, NRA και CIM, όπως τις ονομάζει η HiFi Rose. To DPC εγγυάται την ακρίβεια του σήματος χάρη στη χρήση ρολογιού OCXO. To CIM χρησιμοποιεί μια λύση δύο τσιπ για μείωση θορύβου και το NRA είναι φίλτρο στο αναλογικό στάδιο εξόδου που επιτυγχάνει επίπεδη απόκριση συχνότητας.

Εκτός από τη συνηθισμένη σουίτα επιλογών σύνδεσης, το RD160 διαθέτει επίσης είσοδο SFP USB, η οποία υποστηρίζει οπτική μετατροπή USB. Ακόμη έχει εισόδους εξωτερικού ρολογιού 50Ω και 75Ω.

Ακόμη έχει εξόδους XLR και RCA, USB DAC, I2S είσοδο (σε HDMI), ΑΕS/ΕBU, trigger κ.ά.

Το RD160 διαθέτει επιλογή ρύθμισης στάθμης εξόδου, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε σταθερή έξοδο μεταξύ 1V και 9 V, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε σε μια μεγάλη γκάμα ενισχυτών και να αποφύγετε χαμηλή έξοδο ή υπερβολικό κέρδος.

 Όταν αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη, ο επιλογέας έντασης της πρόσοψης του RD160 λειτουργεί ως προενισχυτής για απευθείας σύνδεση με τελικό ενισχυτή.

Το RD160 διαθέτει διπλούς ενισχυτές εισόδου J-FET, ρολόι OCXO και καλωδίωση από καθαρό χαλκό.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 430 × 330 × 88 χλστ. και το βάρος 10 κιλά.

Koστίζει περίπου 6.000 ευρώ και κυκλοφορεί σε ασημί και μαύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα