hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

HEDD Audio HEDDphone TWO GT: Η έκδοση Gran Turismo των μεγάλων ακουστικών του Βερολίνου

Αυτά τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής χάρη στον μοναδικό AMT (Air Motion Transformer) οδηγό τους και το πιο “οικιακό” κούρδισμα.

Τα HEDDphone TWO GT είναι βελτιωμένα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με νέα ρύθμιση ήχου, ελαφρύτερα υλικά και βελτιωμένο σύστημα στήριξης για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων ακροάσεων. Επίσης, διαθέτουν στοιχεία από μαγνήσιο και στέκα από ανθρακονήματα για σταθερή και άνετη εφαρμογή.

Τα HEDDphone TWO τα δοκιμάζουμε στο τεύχος του περιοδικού hxosplus #45 που είναι στα περίπτερα.

Τώρα, η HEDD Audio, παρουσιάζει την έκδοση «GT», όπως το «Gran Turismo» στα αυτοκίνητα για να περιγράψει πόσα άνετα και ισχυρά είναι τα ακουστικά αυτά.

Είναι ακουστικά για καθημερινή χρήση που υπόσχονται μέγιστη ευχαρίστηση ακρόασης. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του στουντιακού μοντέλου, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Με το HEDDphone TWO GT, η εταιρεία από το Βερολίνο, βελτιστοποιεί τα επιτυχημένα επαγγελματικά ακουστικά της για όλους εμάς, για να λαμβάνουμε μια ελαφρώς πιο ζεστή «ρύθμιση» ήχου.

Η καρδιά των HEDDphone TWO GT είναι η ειδική τεχνολογία οδηγών AMT (ταινίας), εκεί μια αναδιπλούμενη ειδική μεμβράνη κινεί τον αέρα. Ο αέρας πιέζεται προς τα έξω και προς τα πίσω με αστραπιαία ταχύτητα μέσα από τις πτυχές της αναδίπλωσης της ταινίας που εδώ είναι από Kapton πολλαπλών στρώσεων.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία μετασχηματισμού μεταβλητής ταχύτητας (VVT) επιτρέπει την αναπαραγωγή ολόκληρου του φάσματος από 10 Hz έως 40 ΚHz με ελάχιστη παραμόρφωση.

Τα ακουστικά έρχονται με δύο ζεύγη μαξιλαριών, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαλακό βελούδο και ελαστικό πραγματικό δέρμα.

Τα HEDDphone TWO GT διαθέτουν καλώδια σύνδεσης και βύσματα υψηλής ποιότητας για την σύνδεσή τους. Εάν θέλετε πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακουστικά, μπορείτε να συμπεριλάβετε το καλώδιο GTC Premium της εταιρείας, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για τα GT.

Το καλώδιο αυτό είναι καθαρού χαλκού με 760 κλωνιά και αναπτύσσει -σύμφωνα με τον κατασκευαστή- καλύτερα τις δυνατότητές του με έναν ενισχυτή ακουστικών υψηλής ποιότητας, ενώ το καλώδιο GTC Premium είναι επίσης συμβατό με το HEDDphone TWO.

Τα HEDDphone TWO GT έρχονται επίσης με μια στιβαρή θήκη μεταφοράς και δύο ζευγάρια μαξιλαράκια όπως είπαμε, ένα καλώδιο μήκους 1,6 μ. τερματισμένο σε καρφί 6,3 mm με ανταπτορα σε υποδοχή 3,5 mm και ένα balanced καλώδιο μήκους 1,6 μ. τερματισμένο σε 4,4 mm Pentaconn με αντάπτορα XLR 4-Pin.

Η προτεινόμενη τιμή είναι 2.199 ευρώ για το HEDDphone TWO GT και 599, ευρώ για το καλώδιο GTC Premium.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα