hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Exclusive Audio: Νέοι χώροι, νέα έδρα, νέες δράσεις

H Exclusive Audio, η μακροβιότερη αντιπροσωπία στην Ελλάδα, αποχαιρετάει την οδό Αποστολοπούλου 59Β για να πάει λίγα μέτρα πιο κάτω σε νέους και μεγαλύτερους χώρους.

Η νέα της διεύθυνση είναι Αποστολοπούλου 79. Πάντα στο Χαλάνδρι, ένα χιλιόμετρο από την στάση του Μέτρο «Χολαργός» στην Λεωφ. Μεσογείων ή παραπλεύρως από την “Άλφα Ακουστική” για όσους γνωρίζουν.

Εκεί θα βρίσκεται πλέον η Exclusive Audio, η οποία, επί πολλές δεκαετίες τώρα, πρωταγωνιστεί στο χώρο της υψηλής πιστότητας με τις ιστορικές και νεότερες εταιρείες που αντιπροσωπεύει. Αλλά και με το εξειδικευμένο service που προσφέρει σε νεώτερες και παλαιότερης κυκλοφορίας συσκευές.

Οι Musical Fidelity, ProAc, Revox, Goldmunt και Van Den Hul είναι μόνο η κορυφή της λίστας τους, υπάρχουν ακόμη οι EAR, Nagaoka, EAT, Davis Acoustics και πολλές άλλες.

Υπό την καθοδήγηση της κα. Ρεβέκκας Πουτού αλλά και με την επιμέλεια του κ. Ιωνά Σακκή, η Exlusive Audio έχει δημιουργήσει ειδικά στούντιο ακροάσεων στις νέες της εγκαταστάσεις. Πάντα με τις αρχές και τις αξίες που είχε θέσει ο αείμνηστος Γιάννης Πουτούς.

Καλή επιτυχία και πάντα στην πρώτη γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα