hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Lehmann Audio Phonolith: Πολλαπλών ρόλων και αποστολών

Το Phonolith συνδυάζει ένα phono stage, έναν προενισχυτή και έναν ενισχυτή ακουστικών υψηλού επιπέδου σε μία συσκευή. Μια συσκευή δύο σασί, αφού το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό.

Η συσκευή υιοθετεί το κλασικό στυλ σχεδίασης της γερμανικής Lehmann Audio.

Το τμήμα phono stage του Phonolith προσφέρει εκτενείς επιλογές ρύθμισης της αντίστασης και τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις κέρδους για να δέχεται τις πιο γνωστές κεφαλές.

Περιλαμβάνει επίσης ένα ρυθμιζόμενο φίλτρο με τρεις επιλέξιμες συχνότητες αποκοπής για να διασφαλίζεται ησυχία στο εύρος των μπάσων, εάν χρειάζεται.  

Η 6,3 χλστ. έξοδος ακουστικών του Phonolith είναι στην υψηλότερη ποιότητα που έχει προσφέρει η Lehmann audio μέχρι στιγμής, με ρυθμιζόμενη στάθμη εξόδου για εξασφάλιση βέλτιστης απόδοσης ακόμη και με μη ευαίσθητα ακουστικά.

Επιπλέον, η έξοδος προενισχυτή του Phonolith μπορεί εύκολα να οδηγήσει μεγάλες διαδρομές καλωδίων ώστε να μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε ενεργά ηχεία ή τελικούς ενισχυτές.

Τόσο το τμήμα ήχου του Phonolith όσο και το PWX II LZ Power Supply εδράζονται στα ποδαράκια 3S της Lehmann, τα οποία απορροφούν τους συντονισμούς και βοηθούν στην παροχή ενός καθαρού σήματος.

Η έξοδος των ακουστικών είναι 400mW στα 60Ω ή 200mW στα 300Ω. Υπάρχει μόνο μια είσοδος.

Οι διαστάσεις της κυρίας μονάδα είναι 110 x 50 x 280 χλστ. και το βάρος 2,8 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα