hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Harman Kardon FLY TWS Ξανά με ακουστικά

Η Harman Kadron επιστρέφει στην αγορά των ακουστικών με την νέα της σειρά Fly που περιλαμβάνει αρκετού τύπους ακουστικών όπως τα True Wireless. Τα νέα Fly TWS έχει κομψό σχεδιασμό και άψογη εφαρμογή στα αυτιά μας, γεγονός που σημαίνει ότι είναι εργονομικά.

Είναι premium κατασκευές με επένδυση δέρματος και μεταλλικά στοιχεία. Φέρουν οδηγούς διαμέτρου 5,6 χλστ. και υποστηρίζουν κωδικοποιήσεις SBC και AAC. Παρέχουν, επίσης, διαισθητικό έλεγχο με αφή στην επιφάνειά τους. Είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία talk-through ώστε όταν μιλάμε να μην χρειάζεται να αφαιρούμε τα ακουστικά από τ’ αυτιά μας.

Ακόμη και μουσική μπορούμε να ακούμε σε χαμηλή στάθμη και ταυτόχρονα να ακούμε τον ήχο του περιβάλλοντος… ώστε να μην νοιώθουμε απομονωμένοι. Μια άλλη λειτουργία των Fly TWS είναι η Ambient Aware για εύκολη ακρόαση των ήχων του περιβάλλοντος χώρου για ασφάλεια, όπως για παράδειγμα όταν οδηγούμε.

Τα ακουστικά έχουν 6 ώρες μπαταρία που φορτίζει σε δύο ώρες, η θήκη παρέχει ακόμη 14 ώρες ενέργεια. Υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, για 10 λεπτά φόρτισης λαμβάνουμε περίπου 1 ώρα αυτονομία. Εννοείται πως, όπως κάνουν όλα τα TWS ακουστικά, όταν τα αφαιρούμε από τα αυτιά μας αυτά σταματούν να λειτουργούν. Πρόκειται γι αδιάβροχα ακουστικά με πιστοποίηση IPX5, όχι όμως η θήκη τους.

Τέλος υποστηρίζονται από την εφαρμογή «My harman / kardon» που παρέχει δυνατότητες ισοστάθμισης, φωνητικών ψηφιακών βοηθών, επίπεδο ήχου του περιβάλλοντος και άλλους αυτοματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα