hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Roland VMH-D1 V-Drums: Ακουστικά σχεδιασμένα για ηλεκτρονικά ντραμς

Αυτό δεν το γνωρίζαμε.
Τα νέα ακουστικά VMH-D1 V-Drums της Roland αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Ιταλική V-MODA, «τα Roland VMH-D1 προσφέρουν κορυφαίο ήχο», λένε οι κατασκευαστές και απεθύνονται σε όσους ασχολούνται με V-Drums ή οποιουδήποτε άλλα ηλεκτρονικά τύμπανα.

Το VMH-D1 είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Roland και της V-MODA, η οποία είναι γνωστή για την κατασκευή ακουστικών για DJs και “ηλεκτρονικούς” μουσικούς.

Εργαζόμενοι στενά σε πολλά στάδια ανάπτυξης οι άνθρωποι των εταιριών, δημιούργησαν το ειδικό αυτό ακουστικό με οδηγούς διαμέτρου 50 χλστ. με επιλεγμένα υλικά και με νέες μεθόδους για να «αποδίδουν» με ακρίβεια τα επιθετικά μεταβατικά, το ευρύ φάσμα συχνοτήτων και οι πλούσιοι τόνοι των ηλεκτρονικών τυμπάνων.

Έτσι έχουμε «σφιχτά, δυνατά μπάσα, γεμάτες μεσαίες και ομαλές, εκτεταμένες υψηλές», λένε οι κατασκευαστές. Τα ακουστικά έχουν μεγάλα μαξιλαράκια αφρού μνήμης και ειδική στέκα για εκτεταμένες περιόδους αναπαραγωγής.

Τα ακουστικά επίσης προσφέρουν απομόνωση από τον θόρυβο και από τους εξωτερικούς περισπασμούς. Τα μαξιλαράκια είναι από μαλακό συνθετικό δέρμα, προσφέρουν ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας για μείωση της ολίσθησης, ώστε να μην κινούνται όταν ιδρώνουμε.

Τα VMH-D1 έρχονται με ένα μακρύ καλώδιο 3 μέτρων και περιλαμβάνουν ένα σύστημα συγκράτησης για τη στερέωση του καλωδίου πίσω από το κεφάλι. Περιλαμβάνεται επίσης μια «κρεμάστρα», η οποία μπορεί να στερεωθεί στα τύμπανα για να «παρκάρονται» τα ακουστικά εκεί όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Με τα ακουστικά αυτά οι ντράμερ μπορούν να απολαμβάνουν ήχο υψηλής πιστότητας ενώ ακούνε μουσική, παίζουν backing σε κομμάτια και ηχογραφούν με λογισμικό παραγωγής μουσικής. Υπάρχει επίσης ένα μικρότερο καλώδιο και μια θήκη μεταφοράς των VMH-D1.

H τιμή του είναι κοντά στα 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα