hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

DSPeaker Anti-mode X2: Μια συσκευή που θέλουμε όλοι, αλλά δεν ξέρουμε ότι υπάρχει

Είναι γνωστό ότι στο στούντιο του περιοδικού χρησιμοποιούμε ως αναφορά το κορυφαίο DAC, προενισχυτή, ενισχυτή ακουστικών και διορθωτή χώρου Anti-Mode X4 της Φιλανδικής DSPeaker. Mια μοναδική συσκευή δοκιμή της οποίας μπορείτε να διαβάστε εδώ.

Τώρα, η DSPeaker που αναπτύσσει τεχνολογία και συσκευές, έχει νέο μοντέλο, το Anti-mode X2 που είναι προενισχυτής/DAC και σύστημα διόρθωσης χώρoυ και ηχείων. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι πρόκειται για το Anti-Mode της επόμενης γενιάς.

Η συσκευή βασίζεται στο νέο Anti-Mode 3 αλγόριθμο, που ασχολείται τόσο με την απόκριση πλάτους όσο και τον τομέα του χρόνου, έχει τρεις ψηφιακές και μια αναλογική εισόδους, είναι εξοπλισμένο με σύστημα διαχείρισης μπάσου (για subwoofer με sub-out) και λειτουργεί ως USB C (DAC).

Είναι εύκολο στην χρήση όπως το Anti-Mode X4 που χρησιμοποιούμε στο εργαστήριο και γενικά είναι ότι πρέπει για όσους θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά του χώρου και των ηχείων τους. Είναι ένα εργαλείο για όσους θέλουν επίσης να ενσωματώσουν subwoofer στο στερεοφωνικό τους, για 2.1 σύστημα.

Η συσκευή είναι σαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα μετρήσεων και μάλιστα εξαιρετικής ακρίβειας και αποτελεσματικότητας. Έχει όλα τα ρυθμιστικά που φαντάζεστε, έχει ψηφιακό κροσόβερ, φίλτρα, μνήμες για τις μετρήσεις σας και πολλά άλλα κόλπα που σίγουρα θα σας κάνει να το αγαπήσετε.

Το DSPeaker Anti-Mode X2 έχει εξωτερικό τροφοδοτικό 12V, έχει είσοδο μικροφώνου για τις μετρήσεις (το μικρόφωνο παρέχεται), τηλεχειριστήριο, έχει οθόνη για όλες τις ενδείξεις… μα πάνω από όλα είναι αποτελεσματικό και ξεχωριστό!

Η τιμή του είναι μόνο 599 ευρώ.

Θα επαναλάβουμε το σχόλιο που είχαμε κάνει στην δοκιμή του μεγαλύτερου μοντέλου της DSPeaker: “Αν έχετε προβληματικό χώρο και δεν απολαμβάνεται τη μουσική σας, δεν χρειάζεται να κατεδαφίσετε το σπίτι σας. Ίσως η λύση να είναι αυτή η συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα