hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

SME Diamond Series Model 15A: Πιο όμορφο από ποτέ

Ο εορτασμός της 75ης επετείου της SME με την σειρά πικάπ Diamond συνεχίζεται με την κυκλοφορία του μοντέλου Diamond Series Model 15A.

Η σειρά πικάπ Diamond είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη μακρά ιστορία της SME με πολλά σπουδαία επιτεύγματα από την ίδρυσή της το 1946 μέχρι σήμερα.

Για τον εορτασμό του ένδοξου παρελθόντος η SME φέρνει τώρα στην κυκλοφορία το πικάπ Diamond Series Model 15 με τον βραχίονα 309, με το πλατό των 4,6 κιλών, με εξωτερικό σύστημα ελέγχου των στροφών με μια αποτελεσματική ανάρτηση με τους γνωστούς πυργίσκους.

Σίγουρα δεν πρόκειται για οικονομικό πικάπ, όταν το απλό SME Model 15 είχε 11.000 ευρώ.

Το Diamond Series Model 15 είναι φινιρισμένο με μηχανή για να επιδείξει τη μηχανική ακρίβεια, τις καθοριστικές έντονες γραμμές και το όμορφο προφίλ.

Οι φινιρισμένες στο χέρι λεπτομέρειες είναι μια έκφραση των χειροποίητων δεξιοτήτων για τις οποίες φημίζεται η SME, η αντίθεση του μαύρου χρωμίου τονίζει και συμπληρώνει την όλη εμφάνιση.

Να σημειώσουμε ότι τo 2016 η SME εξαγοράστηκε από την εταιρεία Cadence Group που κατέχει και άλλες γνωστές εταιρίες ήχου όπως οι Spendor Audio με τα ηχεία και τις ολλανδικές Siltech Audio και Crystal Cables με τα καλώδια.

Το Diamond Series Model 15A κυκλοφορεί τώρα στην αγορά σε περιορισμένα κομμάτια, ενώ πέρυσι τον Δεκέμβριο του 2020 είχε κυκλοφορήσει και το πιο “μικρό” πικάπ SME Diamond Series Synergy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα