hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Canor DAC 2.10:  Νέο καθαρόαιμο DAC

Το νέο DAC 2.10 χρησιμοποιεί το ίδιο σασί όπως με την υπόλοιπη σειρά 2.10 της Canor. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα προϊόντα του κατασκευαστή που είναι ο ολοκληρωμένος υβριδικός ενισχυτής AI 2.10, το phono stage προενισχυτής PH 2.10 και το CD player CD 2.10. Τώρα έρχεται για να προστεθεί στην παρέα το νέο DAC 2.10 που έχει τιμή ανάλογη με τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Το νέο DAC 2.10 βασίζεται σε μια dual mono διαμόρφωση του μετατροπέα DAC της ESS, χρησιμοποιούνται δύο μετατροπείς ESS9038Q2M Sabre με ξεχωριστές διαδρομές σήματος για το αριστερό και το δεξί κανάλι για να εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα ήχου. Χάρη σε αυτούς τους μετατροπείς, το DAC 2.10 υποστηρίζει (μέσω εισόδου USB) μορφές PCM έως 24bit/768kHz και DSD έως και DSD512. Πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή καλύπτει οποιοδήποτε ψηφιακό αρχείο που μπορείτε να έχετε ή να streamάρετε. Επίσης, χάρη σε αυτούς τους μετατροπείς έχει και δυνατότητα «ξεδιπλώματος» MQA.

Η συσκευή έρχεται με 5 ψηφιακές εισόδους και 2 αναλογικές εξόδους (τόσο ισορροπημένη όσο και RCA). Η αναλογική έξοδος είναι ένα buffer, το οποίο υλοποιείται με λυχνίες (4x6922EH). Διαθέτει οκτώ ψηφιακά φίλτρα και ένα ακόμη φίλτρο για το MQA. Επομένως, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο ακριβώς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με την βοήθεια των φίλτρων. Το σήμα από την είσοδο USB επεξεργάζεται από τον ισχυρό μικροελεγκτή XMOS που έχει προηγμένη αρχιτεκτονική RISC Multi-Core που συνεργάζεται με το σύστημα CPLD MAX II (Complex Programmable Logic Device) της Altera.

Η στάθμη εξόδου από τις XLR είναι 4Vrms και από τις RCA είναι 2Vrms. Στην πρόσοψη υπάρχει οθόνη LCD 3,5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels με φωτεινότητα 360 nits. Aκόμη έχουμε AES/EBU είσοδο, δύο οπτικές και μια ομοαξονική. Το DAC 2.10 της Canor θα το βρείτε στην Chameleon Audio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα