hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Bose QuietComfort 45: Με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου και 24 ώρες μπαταρία

H Bose κυκλοφορεί τα νέα ακουστικά QuietComfort 45, αντικαθιστώντας τα θρυλικά QuietComfort 35 II με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου για άμεση ησυχία οπουδήποτε, νέα λειτουργία AWARE, καλύτερη φωνητική απομόνωση για καθαρότερες συνομιλίες και διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 ωρών με μια μόνο φόρτιση.

Τα QuietComfort 45 διατηρούν τα ίδια χαρακτηριστικά του προκατόχου του με εξαιρετική ηχητική απόδοση, άνεση και σταθερότητα όλη την ημέρα. Έχουν εντελώς απλά χειριστήρια, σταθερή συνδεσιμότητα και εξελιγμένο την εμβληματική εμφάνιση σχεδιασμού που έκανε τα QuietComfort ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ακουστικά.

Τα ακουστικά QuietComfort 45 διαθέτουν μόνο δύο ρυθμίσεις, και οι δύο επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας ένα νέο ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβου και ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα. Στη λειτουργία QUIET, τα μικρόφωνα μέσα και έξω από τα ακουστικά συνδυάζονται με ένα τσιπάκι για να ανιχνεύουν, να μετρήσουν και να ρυθμιστούν σε περισσότερους ανεπιθύμητους ήχους ειδικά μεσαίων συχνοτήτων, αυτοί που συνήθως έχουμε σε τρένα, πολυσύχναστους χώρους γραφείων και καταστήματα.

Η διάσημη πλέον τεχνολογία ακύρωσης των θορύβων της Bose εφαρμόζεται σε ένα κλάσμα του χιλιοστού του δευτερολέπτου ώστε να έχουμε απρόσκοπτη ακρόαση μουσικής, podcast ή ταινιών. Στη λειτουργία AWARE, τα ακουστικά QC45 μεταβαίνουν σε πλήρη ακρόαση των ήχων του περιβάλλοντος χωρίς να τα χρειάζεται να βγάζουν τα ακουστικά ποτέ.

Για τηλεφωνικές κλήσεις και φωνητικές εντολές, τα QC45 έχουν και εδώ ακύρωση θορύβου. Ένα σύστημα μορφής δέσμης απομονώνει τη φωνή, ενώ ένα άλλο εμποδίζει τους ακουστικούς περισπασμούς γύρω μας, όπως ένας σκύλος που γαβγίζει.

Αυτό σημαίνει ότι οι συνομιλητές μας μπορούν να ακούσουν τι λέγεται με καθαρότερη φωνή σε κάθε εφαρμογή όπως συνομιλίες μέσω βίντεο, υπαγόρευση κειμένου ή φωνητικές οδηγίες για τον έλεγχο ενός έξυπνου σπιτιού.

Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα με μαλακά υλικά, είναι πιο ομαλά από τα προηγούμενα, ανθεκτικά, ελαφριά και διπλώνονται για να αποθηκευτούν στην θήκη μεταφοράς τους. Θα τα δούμε στην αγορά σε ματ φινιρίσματα Triple Black και White Smoke.

Υπάρχουν τέσσερα πλήκτρα στο δεξί ακουστικό για αύξηση και μείωση της έντασης, on/off,  Bluetooth σύζευξης και ένα για τις πιο συνηθισμένες εργασίες – απάντηση και τερματισμό κλήσεων, αναπαραγωγή και παύση μουσικής και πρόσβαση σε πρόσβαση σε φωνητικούς βοηθούς.

Υπάρχει ένα άλλο πλήκτρο στο αριστερό ακουστικό για εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας ή σίγασης του μικροφώνου κατά τη διάρκεια κλήσεων. Η εφαρμογή Bose Music προσφέρει πρόσθετη βοήθεια για τη ρύθμιση και τη χρήση των ακουστικών.

Κατά τα άλλα έχουμε Bluetooth 5.1 για συσκευές iOS και Android και το σύστημα Bose SimpleSync για σύζευξη τους με συμβατές Bose ηχομπάρες για ακρόαση χωρίς να ενοχλούμε.

Φορτίζουν μέσω USB-C και χρειάζονται δύο ώρες για πλήρη φόρτιση ή15 λεπτά για τρεις ώρες αναπαραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα