hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Master & Dynamic MW07 Plus: Buds με βηρύλλιο

Πολύ πετυχημένα ήταν τα αρχικά true wireless ακουστικά ΜW07 της Master & Dynamic και έτσι η εταιρία αποφάσισε να επεκτείνει την σειρά.

Τα νέα μοντέλα είναι τα MW07 Plus και MW07 Go, το πρώτο μια βελτιωμένη εκδοχή του ΜW07 και το δεύτερο μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση.

Τα Master & Dynamic MW07 Plus χρησιμοποιούν ένα κομψό και πρωτότυπο κέλυφος που φέρει οδηγό 10 χλστ. από βηρύλλιο. Η θήκη της φύλαξης και φόρτισης είναι εντυπωσιακό από χάλυβα. Μοιάζει με αυτό των Klispch. Tα ακουστικά «γεμίζουν» με μπαταρία 10 ωρών σε 3,5 ώρες.

Η θήκη επιτρέπει τρεις επιπλέον φορτίσεις, αυξάνοντας την συνολική αυτονομία σε 40 ώρες. Υπάρχει και σύστημα γρήγορης φόρτισης των MW07 Plus που λαμβάνουν το 50% αυτονομίας σε 15 λεπτά ή το 100% σε 40 λεπτά. Ακόμη τα ακουστικά έχουν σύστημα ενεργής ακύρωσης του θορύβου, που λειτουργεί με την χρήση δύο μικροφώνων ανά πλευρά.

Αυτή η διάταξη των μικρόφωνων μειώνει επίσης το θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Πρόκειται για Bluetooth 5 ακουστικά με aptX. Τα ακουστικά έχουν επίσης πιστοποίηση IPX4 σε IPX5, παρέχοντας προστασία από πιτσίλισμα νερού (χαμηλή πίεση). Θα είναι συνεπώς δυνατόν να τα ξεπλύνετε μετά από μια προπόνηση.

Τα MW07 Plus κοστίζουν 300 ευρώ, όταν το αρχικό μοντέλο MW07 κοστίζει 250 ευρώ. Στην αγορά τα MW07 Plus κυκλοφορούν σε τρία φινιρίσματα, κοκάλινο, μπλε από χάλυβα και λευκό μάρμαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα