hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

OnePlus Buds Pro: Aκουστικά buds με adaptive ακύρωση των θορύβων

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της OnePlus διαθέτουν ένα έξυπνο σύστημα μείωσης των θορύβων, που εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες συχνότητες ήχου σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι ο θόρυβος του χώρου ή οι φωνές των γύρω μας, προσαρμόζοντας ανάλογα το επίπεδο της ακύρωσης θορύβου επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία adaptive.

Κάθε ακουστικό διαθέτει τρία μικρόφωνα που εφαρμόζουν ενεργή ακύρωση έως και 40dB ανάλογα με τις συνθήκες. Σε συνδυασμό με ενισχυμένους αλγόριθμους μείωσης θορύβου και ειδικό σχεδιασμό για τη μείωση του θορύβου του ανέμου, τα OnePlus Buds Pro διασφαλίζουν καθαρές κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Τα ακουστικά της OnePlus διαθέτουν Audio ID, ένα προσεκτικά βαθμονομημένο προφίλ ήχου για συγκεκριμένους χρήστες. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με δυναμικό οδηγό διαμέτρου 11 mm.

Τα OnePlus Buds Pro διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 38 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης και λαμβάνουν 10 ώρες αυτονομία για φόρτιση 10 λεπτών. Τα ακουστικά υποστηρίζουν επίσης τη γρήγορη Warp Charge φόρτιση της OnePlus, ενώ είναι συμβατά με ασύρματους φορτιστές Qi.

Εκτός από τον εργονομικό σχεδιασμό έχουν Bluetooth 5.2 και καθυστέρηση 94ms με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Pro Gaming.

Το OnePlus Buds Pro κοστίζουν περίπου 150 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα