hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Tannoy CVS 1.0 ηχεία οροφής

Δραστήρια δείχνει τελευταία η Tannoy. H τελευταία της ενέργεια είναι η κατασκευή ηχείων οροφής για επαγγελματικές εφαρμογές όπως σε ξενοδοχεία, εκκλησίες ή εστιατόρια.

Η σειρά περιλαμβάνει έξι ηχεία σε ματ μαύρο και ματ λευκό φινίρισμα. Κάθα ηχείο έχει γρίλια από αλουμίνιο με προστασία κατά της σκόνης. Τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται έχουν UV και ανθεκτικότητα κατά του καιρού UL 94-V0 και 94-5VB ABS καθώς και άλλες πιστοποιήσεις.

Το μοντέλο CVS 301 φέρει μεγάφωνο πλήρους περιοχής τριών ιντσών από πολυπροπυλένιο με ανάρτηση από βουτύλιο για ανθεκτικότητα.

Τα μοντέλα CVS 401, CVS 601 και CVS 801 έχουν 4, 6 και 8 ιντσών ομοαξονικά μεγάφωνα από πολυπροπυλένιο και surround από βουτύλιο με μαλακού θόλου τουίτερ που φέρει ferrofluid.

Ακόμη υπάρχει το υπογούφερ οροφής CVS 801S με 8 ιντσών μεγάφωνο μεγάλης διαδρομής που μπορεί να συνδυαστεί τα άλλα ηχεία οροφής χωρίς κροσόβερ.

Κατά τα άλλα έχουν όλα τα απαραίτητα για την εγκατάσταση των ηχείων, υποστηρίζουν μετασχηματιστές 70V / 100V ή χρήση ως 8Ω.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα