hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Sennheiser IE 100 PRO νέα ακουστικά μόνιτορ για κάθε χρήση

Νέο μόνιτορ in-ear ακουστικό από την Sennheiser. To ΙΕ 100 PRO έρχεται για να αντικαταστήσει το IE 40 PRO. To νέο είναι εξοπλισμένο με ένα νέο οδηγό διαμέτρου 10 mm για την αναπαραγωγή του ήχου, κάτι που σημαίνει ότι είναι μικρό σε μέγεθος και έχει πιο βελτιωμένη εφαρμογή στο αυτί.

Το IE 100 PRO θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: μαύρο, διαφανές και κόκκινο. Το καλώδιο, που αποσπάται, έχει αναπτυχθεί εκ νέου για να αντέχει στη χρήση. Τα ακουστικά διατίθενται με 3 μεγέθη ear-tips, καθένα με αφρώδες υλικό και σιλικόνη. 

Η ευαισθησία είναι 115dB, η σύνθετη αντίσταση είναι 20Ω και η απόκριση αναπαραγωγής είναι 20Hz-18ΚHz.

Επιπλέον, διατίθεται το ασύρματο ακουστικό IE 100 PRO Wireless, το οποίο έρχεται μ’ ένα σετ σύνδεσης Bluetooth, το ΙE PRO BT Connector, τύπου λαιμού. Ο κωδικοποιητής υποστηρίζει aptX Low Latency επιπλέον SBC, AAC και aptX, ενώ η μπαταρία κρατάει έως και 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και φορτίζει μέσω USB C. Μπορείτε να αγοράσετε το ΙE PRO BT Connector ξεχωριστά.

Tα Sennheiser ΙΕ 100 PRO κοστίζουν 113 ευρώ, τα IE 100 PRO Wireless 169 ευρώ και ο Bluetooth αντάπτορας ΙE PRO BT Connector έχει 113 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα