hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Oneiros: Όλα καλά στον σχεδιασμό του νέου ηχείου, αλλά στο όνομα… λέτε να το έψαξαν το ίδιο.

Το ηχείο Oneiros, με το ελληνικό όνομα, κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας σάντουιτς μονοκόκ, το οποίο χρησιμοποιείται για τα σασί ενός τυπικού αγωνιστικού F1. Το Oneiros είναι ένα τρίδρομο ηχείο με ύψος περίπου 167 εκ. και βάρος 120 κιλά το ένα.

Η διαδικασία σχεδιασμού του Oneiros είναι σχολαστική και περιλαμβάνει τη χρήση τεχνικών γενετικού σχεδιασμού (Generative Design), ένα ισχυρό εργαλείο που συνήθως χρησιμοποιείται για τον βιομηχανικό σχεδιασμό και στην αρχιτεκτονική.

Ο κ. Bloomfield, ο CEO της Falcon Acoustics και η ομάδα του δημιούργησαν πολλαπλές μορφές του ηχείου, επιλέγοντας τελικά μια οργανική μορφή που δεν ξεχωρίζει μόνο αισθητικά αλλά επίσης βελτιστοποιεί τις ακουστικές ιδιότητες που απαιτούνται για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Το Oneiros αντιπροσωπεύει ένα τολμηρό νέο κεφαλαίο στον high-end ήχο, προσφέροντας μια τολμηρή σύνθεση αισθητικής ομορφιάς και πρωτοποριακής ακουστικής απόδοσης.

Το Oneiros θα κάνει το ντεμπούτο του στο Power Station στη Νέα Υόρκη στις 5 Δεκεμβρίου 2024.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δυο γούφερ 10 ιντσών με ανεστραμμένους παραβολικούς κώνους από Twaron Graphene.

Δύο μιντρέιντζ 3 ιντσών με θόλους από Dyneema Graphene.

Ένα τουίτερ μίας ίντσες με θόλο από διαμάντι.

Στο κροσόβερ υπάρχουν πυκνωτές Mundorf MCap SUPREME EVO Silver/Gold/Oil που συγκρατούνται με ασφάλεια στη θέση τους με ειδικές βάσεις στήριξης. Οι ακροδέκτες είναι WBT.

Δεν γνωρίζουμε τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα