hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Unison Research Triode 25 Black Edition: Amp in Black από την Ιταλία με λυχνίες

Η Unison Research, που εδρεύει στην Ιταλία, διακρίνεται για την παραγωγή ενισχυτών υψηλής πιστότητας, με τον Triode 25 «Black Edition» να αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της. Αυτός ο λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής διαθέτει κλασική σχεδίαση και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Ο Triode 25 Black Edition παρέχει ευελιξία στις συνδέσεις του, επιτρέποντας την απευθείας λήψη σήματος από ποικιλία πηγών, όπως CD player και πικάπ, και τη μεταφορά του στα ηχεία με μεγάλη ακρίβεια. Επιπλέον, οι ψηφιακές είσοδοι (USB, S/PDIF και οπτική) διευκολύνουν τη σύνδεση επιπλέον συσκευών. Διαθέτει επίσης έξοδο για subwoofer.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Unison Research Triode 25 Black Edition έχει γυαλιστερό μαύρο μπροστινό πάνελ και σώμα από σκούρο ανοδιωμένο μέταλλο.

Διαθέτει επίσης ένα νέο λογότυπο για τα μοντέλα Black Edition της εταιρείας, δίνοντας στον ενισχυτή μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η σειρά Black Edition έχει βελτιστοποιήσει το κύκλωμα του ενισχυτή, τόσο στη διαδρομή σήματος όσο και στην παροχή ρεύματος. Στο μέτρο του δυνατού, το ηχητικό σήμα μεταδίδεται μέσω θωρακισμένων καλωδίων υψηλής ποιότητας.

Το τμήμα του ενισχυτή έχει ανάδραση μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο θέσεις. Για τον επιλογέα εισόδου χρησιμοποιούνται ηλεκτρομαγνητικά ρελέ υψηλής ποιότητας.

Ο ενισχυτής υποστηρίζει δύο τρόπους λειτουργίας των σταδίων εξόδου: τρίοδος και πεντόδος. Σε λειτουργία τριόδου, ο ενισχυτής έχει ισχύ έως 30W ανά κανάλι και σε λειτουργία πεντόδου 50W.

_cuva

Το τμήμα προενισχυτή χρησιμοποιεί δύο λυχνίες ECC83 Gold Lion και μια διπλοτρίοδη ECC82 Gold Lion.

Στο στάδιο εξόδου υλοποιούνται 4 λυχνίες KT77 Gold Lion (ένα ζεύγος ανά κανάλι), σε λειτουργία push-pull.

Ο ενισχυτής είναι εξοπλισμένος με τρεις εισόδους γραμμής, αλλά και με μετατροπέα DAC3 της Unison Research, ο οποίος είναι ικανός να επεξεργάζεται σήματα PCM με ανάλυση έως και 24bit/192ΚHz.

Τα ψηφιακά σήματα μπορούν να παρέχονται μέσω οπτικής ή ομοαξονικής διασύνδεσης S/PDIF ή από υπολογιστή μέσω USB-B. Το USB DAC (USB -B) δέχεται PCM έως 32bit/384ΚHz και DSD256.

Οι διαστάσεις του ενισχυτή είναι 300 x 200 x 450 χλστ. και το βάρος 20 κιλά.

Η τιμή του στα 4.300 ευρώ περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα