hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Οι top ten ειδήσεις και αναρτήσεις του hxosplus της εβδομάδας που πέρασε

Με δεκάδες νέα, δελτία Τύπου και δοκιμές που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα πάντα στο hxosplus.


Εδώ αναφέρουμε τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα (που εσείς διαβάστε περισσότερο) της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσετε.

HXOS EIKONA SHOW 2024

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2024 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Θα παρουσιαστούν προηγμένες λύσεις για μουσική, home cinema, μεγάλες τηλεοράσεις, πικάπ, ακουστικά, προβολείς και άλλα audio gadgets. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live demos, να γνωρίσουν προϊόντα από κοντά και να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές. Η είσοδος είναι δωρεάν με πρόσκληση.

Hisense 110UXΝQ

Η τηλεόραση 110UXΝQ με Mini LED (Mini LED X, τον λέει η Hisense) οπίσθιο φωτισμό προσφέρει εκπληκτική κορυφαία φωτεινότητα έως και 10.000 nits και αντίθεση με περισσότερες από 40.000 τοπικές ζώνες ελέγχου της φωτεινότητας, ελαχιστοποιώντας τη ροή του οπίσθιου φωτισμού και αυξάνοντας μετρήσιμα την αντίθεση.

Philips Hue Play HDMI sync box 8K

Eξοπλίσει οποιαδήποτε τηλεόραση με μια λύση έγχρωμου πίσω φωτισμού που συγχρονίζεται με ότι βλέπουμε στην τηλεόραση, ώστε να την κάνουμε «Ambilight».

Clearaudio Terra

Το Terra της Clearaudio είναι μια συσκευή γείωσης σχεδιασμένη για να εξαλείφει τους βρόχους γείωσης και τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του ήχου στο σύστημά σας. Αποτρέπει τους βρόχους γείωσης και μειώνει τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Το περίβλημα είναι γεμάτο με ειδική άμμο που μειώνει τους κραδασμούς και τις παρεμβολές. Διαθέτει έξι συνδέσεις για διαφορετικές ανάγκες γείωσης, συμπεριλαμβανομένων καλωδίων γείωσης.

Μια συζήτηση με την REL Acoustics στην Ελλάδα

Η REL Acoustics είναι γνωστή για την κατασκευή υψηλής ποιότητας υπογούφερ για στέρεο και home cinema συστήματα. Η εταιρεία επικεντρώνεται αποκλειστικά στην παραγωγή υπογούφερ, προσφέροντας προϊόντα που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των υλικών για να προσφέρουν καθαρό και ισχυρά χαμηλό ήχο.

Accuphase DF-75

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ενός πολυκάναλου ή πολλών ενισχυτών συστήματος είναι η παρουσία μιας συσκευής διαίρεσης του ηχητικού σήματος σε περιοχές με βάση τη συχνότητα.

Η Accuphase ασχολείται με την ανάπτυξη τέτοιων προϊόντων εδώ και πολλά χρόνια και ο νέος τετρακάναλος DF-75 είναι ιδανικός για χρήση σε συστήματα bi-amping ή tri-amping, καθώς και σε συστήματα με πολλαπλά subwoofer.

RA Acoustics

Η RA Acoustics, που λέγεται και Auer Acoustics, είναι μια σχετικά νέα γερμανική εταιρεία  κατασκευής ηχείων που ακούσαμε πρόσφατα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένα υλικά και τεχνολογίες για να δημιουργήσει ηχεία που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοσή τους όσο και για την αισθητική τους.

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της είναι το Magna_R3. Πρόκειται για ένα ηχείο δαπέδου 3,5 δρόμων, το οποίο συνδυάζει δύο γούφερ, ένα μιντρέιντζ και έναν τουίτερ στην μπροστινή πλευρά, ενώ στην πίσω πλευρά διαθέτει δύο γούφερ για απόδοση στις χαμηλές συχνότητες.

Quad 33 και 303 

Μετά από την επανέκδοση αρκετών «παλιών» ηχείων το IAG γκρουπ, μέλη του οποίου είναι από τις Wharfedale και Luxman μέχρι την Leak και Mission, ρίχνει τώρα το ενδιαφέρον του στην επανέκδοση «παλιών» ενισχυτικών. Ώστε να καλλιεργηθεί ακόμη περισσότερο το ρετρό κλίμα.

Για παράδειγμα ο νέος τελικός ενισχυτής Quad 303 και ο νέος προενισχυτής Quad 33 του 2024 έχουν «εμφανισιακές» ρίζες στις απαρχές της εγγλέζικης εταιρείας, που πια ανήκει στο IAG γκρουπ

Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε φέτος στην HXOS EIKONA SHOW 2024

Φέτος, η Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχεία Wyndham Grand Athens (προσοχή νέος χώρος, στην Αθήνα).

Εκεί θα μπορείτε να δείτε πώς ακούγονται τα καλύτερα συστήματα, ηχεία, συσκευές αναπαραγωγής, ακουστικά και πικάπ, να γνωρίσετε τα τεχνολογικά διαμάντια μεταξύ τηλεοράσεων και προβολέων και να φορέσετε όσα ακουστικά θέλετε.

H φετινή Έκθεση HES2024 θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών!

Kαι αυτό

Creative Sound Blaster G8

Η Creative ανανεώνει στην γκάμα της στο χώρο των dektop ενισχυτών ακουστικών με την κυκλοφορία του  Sound Blaster G8 που κοστίζει 149 ευρώ.

Το νέο μοντέλο διαθέτει δύο εισόδους USB-C, επιτρέποντας τη σύνδεση και μίξη ήχου δύο πηγών ταυτόχρονα π.χ. ενός υπολογιστή και μιας παιχνιδοκονσόλας ή μικροφώνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα