hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Eversolo DMP-A10: Έρχεται η νέα ναυαρχίδα streamer, DAC, προενισχυτής με δύο οθόνες!

Η Eversolo είναι µια εταιρεία της Zidoo που την έχουµε γνωρίσει µέσα από τις δοκιµές των Zidoo Neo S και Neo α, αλλά και το δικό της DMP-A8, επιτυγχάνοντας υψηλές βαθµολογίες.

Τώρα μετά το πετυχημένο DMP-A8, φέρνει το μεγαλύτερο μοντέλο DMP-A10, την ναυαρχίδα της.

Πρόκειται για streamer, DAC, προενισχυτή και άλλα σε μια συσκευή. Εχει κοµψή σχεδίαση, εξαιρετικές επιλογές υλικών και την ίδια σχολαστική ποιότητα κατασκευής µε τα άλλα μοντέλα.

Εµφανισιακά το DMP-A10 είναι µια χορταστική στο μάτι συσκευή, µε σασί από ανοδιωµένο αλουµίνιο μεγάλου πάχους.

Στην πρόσοψη υπάρχει μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, ενώ υπάρχει και μια δεύτερη στρογγυλή επάνω στο ρυθμιστικό στάθμης/επιλογών ώστε να επιβεβαιώνονται αμέσως οι επιλογές μας.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την σχεδίαση της μονάδας μετατροπής, μιας και η Eversolo κρατάει κλειστά ακόμη τα χαρτιά της για το DMP-A10, αλλά η ρύθμιση της στάθμης βασίζεται σε R2R όπως είναι αυτή του DMP-A8.

Το τροφοδοτικό είναι γραμμικό και έχει δύο τοροειδείς μετασχηματιστές, έναν για τα ψηφιακά και έναν για τα αναλογικά κυκλώματα. Υπάρχει και διακριτό φίλτρο εξομάλυνσης και σταθεροποίησης της τάσης τροφοδοσίας. Επομένως το DMP-A10 ξεκινάει με ένα σωστό τροφοδοτικό για να επιτύχει υψηλές επιδόσεις.

H συσκευή έχει εξαιρετικής σταθερότητας ειδικά φροντισμένο master ρολόι βασισμένο σε ταλαντωτές OCXO. Οι OCXO (Oven Controlled Crystal Oscillators) είναι κρυσταλλικοί ταλαντωτές που ελέγχονται θερμοκρασιακά μέσω ενός μικρού εσωτερικού φούρνου. Αυτός ο φούρνος διατηρεί τη θερμοκρασία του κρυστάλλου και άλλων βασικών εξαρτημάτων σταθερή, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές μεταβολές της θερμοκρασίας.

OCXO Clock System

Έχει αποκλειστική έξοδο sub-out, εισόδους και εξόδους XLR και όλο το πλήθος των δυνατοτήτων τoυ DMP-A8.

Περισσότερα όταν ανακοινωθεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα