hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε φέτος στην HXOS EIKONA SHOW 2024 | 9-10 Noεμβρίου | Mέρος Δεύτερο

Φέτος, η Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχεία Wyndham Grand Athens (προσοχή νέος χώρος, στην Αθήνα).

Εκεί θα μπορείτε να δείτε πώς ακούγονται τα καλύτερα συστήματα, ηχεία, συσκευές αναπαραγωγής, ακουστικά και πικάπ, να γνωρίσετε τα τεχνολογικά διαμάντια μεταξύ τηλεοράσεων και προβολέων και να φορέσετε όσα ακουστικά θέλετε.

H φετινή Έκθεση HES2024 θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών!

Παρακάτω παρουσιάζουμε μια δεύτερη λίστα με τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της φετινής έκθεσης που δεν πρέπει να χάσετε. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη και θα ανακοινωθούν σε επόμενο post.

Αρχίζουμε…

Tannoy Westminster Royal GR-OW

Το Tannoy Westminster Royal GR-OW είναι σχεδιασμένο για μεγάλους χώρους. Διαθέτει τεχνολογία Dual Concentric driver που προσφέρει εξαιρετική συνοχή και απεικόνιση σημείου πηγής. Είναι δύο δρόμων με φόρτιση χοάνης, έχει ομοαξονικό οδηγό 15 ιντσών και  ευαισθησία 99 dB/Watt. Το ηχείο είναι γνωστό για την ικανότητά του να δημιουργεί μια τεράστια ηχητική σκηνή και να προσφέρει δυναμική και ρεαλισμό που κόβουν την ανάσα.

ATC SCM100 SL

Το SCM100 SL είναι ένα εξαιρετικό ηχείο υψηλής πιστότητας τριών δρόμων από την θρυλική εγγλέζικη εταιρεία ATC.  Διαθέτει γούφερ 12 ιντσών για βαθιά και ακριβή μπάσα, μεσαίων συχνοτήτων 75mm με τον διάσημο μαλακός θόλος της ATC, γνωστός για την εξαιρετική του απόδοση και διαφάνεια και τουίτερ 25 χλστ. Ευρεία και συμμετρική εικόνα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά πλάτους και φάσης σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων.

Geometric Harmony

Πολλά νέα εξελιγμένα ηχεία υψηλών επιδόσεων σε νέα φινιρίσματα που ανατρέπουν τα δεδομένα των εισαγόμενων. Η Geometric Harmony πρωταγωνιστεί στην κατασκευή ηχείων στην Ελλάδα και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της set-up.

Caspian Series 4G

Η σειρά Caspian Series 4G περιλαμβάνει δύο ενισχυτές, τον Caspian Integrated Amplifier και τον Caspian Streaming Amplifier. Χρησιμοποιούν τεχνολογία μετατροπής Rapture DAC και τελικά στάδια ισχύος Τάξης AB. Διαθέτουν τέσσερις βασικές λειτουργίες: Intelligent Tone, Intelligent Boundary, Intelligent Speaker και Intelligent Phono. Η εφαρμογή MaestroUnite προσφέρει επιλογές ρύθμισης και προηγμένες λειτουργίες. Οι ενισχυτές είναι χειροποίητοι στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυκλοφορούν με τιμές 3.700 ευρώ και 4.700 ευρώ αντίστοιχα.

GoldenEar T66

Το νέο ηχείο είναι τριών δρόμων, με δύο μιντρέιντζ 4,5 ιντσών μεγάφωνα κατακόρυφα τοποθετημένα έχοντας ως τουίτερ ένα τύπου ταινίας AMT υψηλής ταχύτητας με μαγνήτη νεοδυμίου. Πιο χαμηλά από τα μιντρέιντζ και το τουίτερ υπάρχουν δύο οβάλ γούφερ (race track) διαστάσεων 5×9 ιντσών που οδηγούνται από έναν ενσωματωμένο σύστημα ενισχυτών Tάξης Δ με DSP, ισχύος 1000W κορυφής ή 500Wrms. Οι χαμηλές υποβοηθούνται περισσότερο με την συμμετοχή δύο παθητικών ακτινοβολητών μεγέθους 8×12 ιντσών τοποθετημένων, ένα σε κάθε πλαϊνή πλευρά του ηχείου. Η ευαισθησία του ηχείου είναι 91dB/W/m, η απόκριση 29Hz-25KHz (-6dB στον άξονα στα 29Hz) και η εμπέδηση 4Ω.

Tsakiridis Devices

Η Tsakiridis Devices είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ηχητικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε το 1987 και από τότε έχει κερδίσει φήμη για την παραγωγή προσιτών αλλά και υψηλής απόδοσης συσκευών ήχου. Όλα τα προϊόντα της Tsakiridis Devices είναι χειροποίητα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα εξαρτήματα. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία από ενισχυτές, προενισχυτές, και άλλες συσκευές ήχου, όπως ο δημοφιλής ενισχυτής Aeolos ή ο κορυφαίος της The Reference.

Martin Logan ESL

Το Martin Logan ElectroMotion ESL συνδυάζει την τεχνολογία ηλεκτροστατικών πάνελ με παραδοσιακούς οδηγούς μπάσων, προσφέροντας μια μοναδική ηχητική εμπειρία. Το πάνελ αυτό προσφέρει εξαιρετική διαφάνεια και λεπτομέρεια στον ήχο. Το ElectroMotion ESL είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υψηλής ποιότητας ηχητική εμπειρία, είτε για ακρόαση μουσικής είτε για χρήση σε συστήματα home theater.

Lab12

Η Lab12 είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων ηλεκτρονικών συσκευών ήχου υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε από τον Στράτο Βήχο και έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της.

Ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι ο ολοκληρωμένος ενισχυτής integre4 MK2, ο οποίος χρησιμοποιεί τις ισχυρές λυχνίες KT170 της Tung-Sol. Αυτός ο ενισχυτής έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει φυσικό και ρεαλιστικό ήχο, με έμφαση στην καθαρότητα και την ακρίβεια της αναπαραγωγής.

Η Lab12 συμμετέχει τακτικά σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η Έκθεση του Μονάχου, όπου παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα και τις τεχνολογικές της καινοτομίες. Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στη δημιουργία συσκευών που προσφέρουν συναισθηματική επίδραση και εμπλουτίζουν την εμπειρία ακρόασης με ζωντάνια και λεπτομέρεια.

Kali Audio IN-5

Τα ηχεία προσφέρουν διαφανή αναπαραγωγή ήχου, επιτρέποντας να ακούσετε κάθε λεπτομέρεια της μίξης σας. Διαθέτουν ομοαξονικό μεγάφωνο, χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης, και ενσωματωμένο ενισχυτή Τάξης Δ. Κατάλληλα για μικρούς χώρους στούντιο και ακρόαση κοντινού πεδίου, με δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο ή οροφή. Εξοπλισμένα με EQ και άλλες ρυθμίσεις για προσαρμογή στο χώρο.

Meze Audio Liric II

Η Meze Audio είναι μια εταιρεία που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των φίλων του ήχου με τα υψηλής ποιότητας ακουστικά της. Μετά την επιτυχία των Elite και των Liric, η Meze Audio παρουσιάζει τώρα τα νέα ακουστικά Liric II, που είναι η βελτιωμένη έκδοση των πρώτων κλειστού τύπου μαγνητοστατικών ακουστικών της.

Τα Liric II διατηρούν το ίδιο σχεδιασμό και τα ίδια υλικά με τα αρχικά Liric, όπως το μαγνήσιο, το δέρμα και το αναδιομένο αλουμίνιο (χάλκινο χρώμα), αλλά έχουν αναβαθμιστεί σε πολλούς τομείς.

Τα Liric II έχουν την δομή του προκατόχου τους και επωφελούνται από μια ανανεωμένη ακουστική αρχιτεκτονική και όλα αυτά χωρίς αύξηση τιμής. Η φόρμα τους σχηματίζεται με ξύλινα στοιχεία από έβενο Macassar, τοποθετημένα στο πίσω μέρος των οδηγών.

H ΗΧΟS EIKONA SHOW είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να ακούσετε και να δείτε σχολαστικά, να συγκρίνετε αντικειμενικά πολλές συσκευές από σχεδόν όλα τα επίπεδα τιμών.

Ελάτε στην Έκθεση hxos eikona show 2024 για να ζήσετε δύο μέρες μαζί με τις μουσικές και τις ταινίες που αγαπάτε. Ποτέ η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εύκολα προσβάσιμη, μοναδική και ξεχωριστή.

ΠΟΤΕ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου,   10:00-20:30
Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 10:00-20:00

ΠΟΥ

Ξενοδοχείο: Wyndham Grand Athens, πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα (Mεγ. Αλεξάνδρου 2). Στάση μετρό: Μεταξουργείο

Είσοδος δωρεάν με πρόσκληση στο www.highend.show

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα