hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Silent Pound Bloom: Δεύτερο ηχείο από μια εταιρεία που πρέπει να ακούγεται, με ομοαξονικό οδηγό και διπλό γούφερ

Από το ντεμπούτο της στο Audio Video Show του 2022 στη Βαρσοβία, η σειρά Challenger της Silent Pound από την Λιθουανία εντυπωσίασε όλη την audiophile κοινότητα.

Γνωστό για τη σταθερή κατευθυντικότητά του σε όλο το εύρος συχνοτήτων, το Challenger (και τώρα Challenger II) προσφέρει ακριβή αναπαραγωγή ήχου, ακόμη και σε δωμάτια χωρίς ακουστική διόρθωση ή επεξεργασία.

Η τρισδιάστατη ηχητική σκηνή του, οι μειωμένοι συντονισμοί χώρου  και ο θάλαμος του μιντρέιντζ εκκρεμούν για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τώρα, η Silent Pound παρουσιάζει το Bloom, το μικρότερο αδερφάκι του Challenger II, που -σύμφωνα με τον κατασκευαστή- προσφέρει την ίδια υψηλή απόδοση σε μικρό μέγεθος.

Το Bloom είναι το πιο πρόσφατο κόμπακτ ηχείο τριών δρόμων με βάση στήριξης, σχεδιασμένο με τα ίδια σταθερά χαρακτηριστικά κατευθυντικότητας όπως το μεγαλύτερο μοντέλο, το Challenger II.

Το ηχείο διαθέτει ομοαξονικό μεγάφωνο, με μιντρέιντζ 6 ιντσών με compression τουίτερ 1,4 ιντσών, παρέχοντας γραμμική απόκριση συχνότητας, εξαιρετική διαχείρισης ισχύος και ευκρίνεια.

Για τις χαμηλές έχει δύο γούφερ των 10 ιντσών σε διαμόρφωση δίπολου.

Η ευαισθησία του ηχείου είναι 86 dB (2,83V/1m), η απόκριση συχνοτήτων: 33 Hz – 18.000 Hz και η εμπέδηση είναι στα 4Ω.

Οι διαστάσεις του είναι 30 x 28 x 110 εκ. και το βάρος του κάθε ηχείου 40 κιλά.

Τα τυπικά φινιρίσματα είναι ένα λευκό πλαίσιο με μαύρο ένθετο βάσης ή ολόμαυρο μοντέλο. Βέβαια μπορεί κανείς να το παραγγείλει σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμεί.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα