hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Creative Sound Blaster G8: Νέο USB DAC με ενισχυτή ακουστικών, είσοδο USB C και HDMI ARC

Η Creative ανανεώνει στην γκάμα της στο χώρο των dektop ενισχυτών ακουστικών με την κυκλοφορία του  Sound Blaster G8 που κοστίζει 149 ευρώ.

Το νέο μοντέλο διαθέτει δύο εισόδους USB-C, επιτρέποντας τη σύνδεση και μίξη ήχου δύο πηγών ταυτόχρονα π.χ. ενός υπολογιστή και μιας παιχνιδοκονσόλας ή μικροφώνου.

Πρόκειται για μια μικρού μεγέθους συσκευή που υποστηρίζει αναπαραγωγή έως 32bit/384ΚHz (PCM), δεν γνωρίζουμε ποιο τσιπ DAC χρησιμοποιεί.

Το στάδιο εξόδου, επαφίεται στον ενισχυτή ακουστικών Xamp (δεν αναφέρεται η στάθμη εξόδου) αλλά δείχνει για Τάξης AB, έχοντας υποδοχή 3,5 χλστ. Δέχεται ακουστικά από 1Ω έως 600Ω.

Εκτός από τις USB-C εισόδους, η συσκευή διαθέτει και HDMI ARC για να δεχθεί ήχο τηλεόρασης, προβολέα ή άλλης πηγής, υποστηρίζοντας εκτός από stereo και Dolby Audio.

Υπάρχει και δυνατότητα σύνδεση μικροφώνου, υποστηρίζεται με λογισμικό (Creative App) για υπολογιστή για ρυθμίσεις όπως EQ και φέρει ανεξάρτητο μεγάλο ρυθμιστικό στάθμης αλλά περιστροφικό χειριστήριο για την μίξη.

Κατά τα άλλα στο πίσω μέρος διαθέτει line-out (καρφί), line-in (καρφί), οπτική ψηφιακή είσοδο και έξοδο, ενώ λειτουργεί μόνο με μια ψηφιακή είσοδο την φορά: Oπτική ή ARC.

To νέο Sound Blaster G8 είναι στα χαρτιά καλύτερο από τα GC7 και G6 μοντέλα.

Έχει διαστάσεις 125,7 x 90,7 x 52,4 χλστ. και βάρος 266,5 γραμμάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα