hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

BenQ GP520: Προβολή UHD 4K σε κάθε χώρο έως 120 ίντσες, με φως από LED και με Google TV για streaming

Mε μορφή κύβου έρχεται ο νέος all-in-one προβολέας UHD (3840×2160 pixels) της BenQ, ο GP520 με δυνατότητα να τοποθέτησης σε τραπέζι ή στην οροφή απέναντι από την οθόνη. Μάλιστα ο προβολέας στο πλάι αναγράφει ένα τεράστιο “4K” και μπορεί να δημιουργήσει εικόνα έως 120 ίντσες.

Είναι τεχνολογίας DLP με φωτεινότητα 2.600 ANSI-Lumen που πηγάζει από τέσσερα LED, υποστηρίζοντας HDR10+ και 95% κάλυψη του χρωματικού χώρου Rec.709.

O φακός είναι σταθερός με λόγο προβολής 1,2, έτσι μπορεί να δημιουργήσει εικόνες από 60 έως 120 ιντσών, το τελευταίο το πιάνει σε απόσταση από την οθόνη 2,7μ.

Διακρίνονται οι 3 αισθητήρες και κάμερες για την αυτόματη ρύθμιση της εικόνας σε οθόνη ή τοίχο

Έχει ενσωματωμένη -και όχι σε dongle, όπως έκανε μέχρι τώρα- την πλατφόρμα Google TV για εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές και streaming υπηρεσίες.

Ενώ διαθέτει δύο θύρες HDMI 2.1 (η μια με eARC) και USB C (με display port) για ευελιξία στις συνδέσεις. Έχει και δύο USB 2.0 για αναπαραγωγή αρχείων. Ακόμη “πιάνει” AirPlay 2, Chromecast, έχοντας Wi-Fi 6.

H ΗDMI υποστηρίζει gaming κονσόλες έχοντας μάλιστα δυνατότητα ALLM (λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης). Έχει καθυστέρηση εισόδου 22,8 ms.

Προσφέρει ευελιξία στην εγκατάστασης με εκτεταμένη υποδομή ρυθμίσεων, τόσο αυτόματα όσο και χειροκίνητα. H εστίαση είναι αυτόματη όπως και οι διορθώσεις στις γωνίες. Είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε παίζετε παιχνίδια είτε κάνετε παρουσιάσεις, ο GP520 προσαρμόζεται αβίαστα στον χώρο.

Έχει τεχνολογία Intelligent Ambient Adaptation που βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα της εικόνας με βάση το φως του περιβάλλοντος και το χρώμα του τοίχου, ενώ η λειτουργία Smart Image Alignment εξασφαλίζει σωστή προβολή εικόνας.

Ακόμη έχει Auto Cinema Mode και Wall Color Correction για να φτιάχνει την εικόνα σύμφωνα με το χρώμα του τοίχου.

Ως all-in-one που είναι έχει ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα 2x12W με αποκωδικοποίηση Dolby Digital και Dolby Digital Plus. Επίσης έχει και Bluetooth ώστε να θέλουμε να τον κάνουμε Bluetooth ηχείο. Είναι συμβατός και με 3D ταινίες.

Yπάρχει και ειδική βάση για να τον τοποθετήσουμε σε ράφι ή τραπεζάκι.

Η τιμή του αναμένεται στα 1.200 ευρώ και θα τον βρείτε στην Conceptum.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
BenQ GP520
Τεχνολογία προβολής: DLP
Ανάλυση: 1920 x 1080 pixel (Full HD) (εγγενής), 3840 x 2160 pixel (4K) (μέσω αναβάθμισης)
Σάρωση: Έως 240 Hz (Full HD) ή 60 Hz (4K)
Πηγή φωτός: 4LED
Φωτεινότητα: 2600 ANSI lumens
Θόρυβος λειτουργίας: 28 dB (Eco) και (Κανονική)
Μέγεθος εικόνας: Έως 120 ίντσες
Υποστήριξη HDR: HDR10+
Είσοδοι: AirPlay, Bluetooth 5.2, Google Cast, δύο HDMI 2.1 (με ALLM και eARC), USB-A 2.0, USB-C (με λειτουργία DP), Wi-Fi 6,  Headphone out (3.5mm jack).

Διαστάσεις: 22 x 22,5 x 14,5 εκ.
Βάρος: 3 κιλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα