hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

RA Acoustics: Νέα ηχεία από την Γερμανία με καμπίνα Panzerholz

Η RA Acoustics, που λέγεται και Auer Acoustics, είναι μια σχετικά νέα γερμανική εταιρεία  κατασκευής ηχείων που ακούσαμε πρόσφατα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένα υλικά και τεχνολογίες για να δημιουργήσει ηχεία που ξεχωρίζουν τόσο για την απόδοσή τους όσο και για την αισθητική τους.

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της είναι το Magna_R3. Πρόκειται για ένα ηχείο δαπέδου 3,5 δρόμων, το οποίο συνδυάζει δύο γούφερ, ένα μιντρέιντζ και έναν τουίτερ στην μπροστινή πλευρά, ενώ στην πίσω πλευρά διαθέτει δύο γούφερ για απόδοση στις χαμηλές συχνότητες.

Η δομή της καμπίνας

H καμπίνα του ηχείου είναι κατασκευασμένη από Panzerholz, ένα υλικό γνωστό για την αντοχή και την ακουστική του ποιότητα που κατασκευάζεται στη Γερμανία. Πρόκειται για συμπιεσμένο ξύλο οξιάς που έχει εμποτιστεί με ρητίνη και υποστεί επεξεργασία υπό ακραίες συνθήκες θερμότητας, πίεσης και υγρασίας.

To μοντέλο Parabola S1 είναι ένα μεγάλο ηχείο βάση τριών δρόμων. Διαθέτει ένα γούφερ 18 εκατοστών, ένα μεσαίων 12 εκατοστών και ένα τουίτερ βηρυλλίου 34 χλστ.

Η εταιρεία κυκλοφορεί ακόμη τις μικρότερες σειρές από την Magna, που ονομάζονται Parabola και Versura.

H εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ακρίβεια και την καθαρότητα του ήχου, χρησιμοποιώντας προσεκτικά σχεδιασμένα φίλτρα.

Δεν πρόκειται για φθηνά ηχεία, το μεγάλο μοντέλο -η ναυαρχίδα- ξεκινάει από τα 70.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα