hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Οι 10 top ειδήσεις και αναρτήσεις του hxosplus της εβδομάδας που πέρασε

Με δεκάδες νέα, δελτία Τύπου και δοκιμές που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα πάντα στο hxosplus.


Εδώ αναφέρουμε τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα (που εσείς διαβάστε περισσότερο) της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσετε.

HXOS EIKONA SHOW 2024

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2024 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Θα παρουσιαστούν προηγμένες λύσεις για μουσική, home cinema, μεγάλες τηλεοράσεις, πικάπ, ακουστικά, προβολείς και άλλα audio gadgets. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live demos, να γνωρίσουν προϊόντα από κοντά και να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές. Η είσοδος είναι δωρεάν με πρόσκληση.

Ενεργά ηχεία Kali Audio IN-5

Τα ηχεία προσφέρουν διαφανή αναπαραγωγή ήχου, επιτρέποντας να ακούσετε κάθε λεπτομέρεια της μίξης σας. Διαθέτουν ομοαξονικό μεγάφωνο, χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης, και ενσωματωμένο ενισχυτή Τάξης Δ. Κατάλληλα για μικρούς χώρους στούντιο και ακρόαση κοντινού πεδίου, με δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο ή οροφή. Εξοπλισμένα με EQ και άλλες ρυθμίσεις για προσαρμογή στο χώρο.

Δοκιμή της τηλεόρασης TCL 55C765


Διαθέσιμη σε μεγέθη από 55 έως 98 ίντσες, με πάνελ VA LCD και Mini LED οπίσθιο φωτισμό για υψηλή αντίθεση και φωτεινότητα. Υποστηρίζει HDMI 2.1, 144Hz VRR σε UHD και 240Hz σε Full HD, με αυτόματη εναλλαγή σε λειτουργία παιχνιδιού και Game Master Pro 3.0. Είναι HDR10, HDR10+, Dolby Vision IQ και IMAX Enhanced, με επεξεργαστή εικόνας AiPQ 3.0 και ηχητικό σύστημα 2.1 καναλιών. Πρόκειται για μια Google TV με Chromecast και AirPlay 2, προσφέροντας τρεις επιλογές ελέγχου: φωνή, εφαρμογή ή τηλεχειριστήριο.

Για το πικάπ Pro-Ject Signature 12.2


Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο στροφών, τρεις ιμάντες και δύο κινητήρες για σταθερή κίνηση χωρίς κραδασμούς. Χειροποίητο με γυαλισμένα μεταλλικά μέρη και MDF βάση με μαύρο piano φινίρισμα. Περιλαμβάνει pivot βραχίονα σχήματος «J», βελτιωμένο αντίβαρο και anti-skating, καθώς και δυνατότητα ρύθμισης του VTA εν κινήσει. Με βάρος 37 κιλά και διαστάσεις 580 x 220 x 480 χλστ., είναι ένα high-end πικάπ με τιμή περίπου 12.000 ευρώ.

Φορητό ηχείο Bose SoundLink Home Bluetooth

Μικρό και ισχυρό, με ανοδιωμένο αλουμίνιο και υφασμάτινη κάλυψη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει θύρα USB-C για φόρτιση και σύνδεση με άλλες συσκευές, καθώς και ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις και φωνητικούς βοηθούς. Παρέχει έως και 9 ώρες λειτουργίας με πλήρη φόρτιση σε 4 ώρες. Δυνατότητα σύνδεσης δύο ηχείων για στερεοφωνικό ήχο.

Για την νέα EX Series της Cambridge Audio

Η νέα σειρά Hi-Fi της Cambridge Audio περιλαμβάνει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή EXA100 και το streamer/προενισχυτή EXN100. Ο EXA100  ολοκληρωμένος ενισχυτής έχει 100 Watt ανά κανάλι στα 8Ω, με DAC βασισμένο στο τσιπάκι ES9018K2M της ESS, και υποστηρίζει σήματα μέχρι 32bit/768ΚHz και DSD 512. Το EXN100 είναι streamer με την πλατφόρμα StreamMagic 4ης γενιάς, υποστηρίζει υπηρεσίες όπως Spotify Connect, TIDAL Connect, και διαθέτει DAC ES9028Q2M για 32bit/768kHz και DSD 512. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν HDMI eARC, Bluetooth aptX HD, και πολλαπλές εισόδους και εξόδους για ευελιξία στη σύνδεση με διάφορες πηγές.

Η νέα σειρά Caspian Series 4G από την Roksan

Η σειρά Caspian Series 4G περιλαμβάνει δύο ενισχυτές, τον Caspian Integrated Amplifier και τον Caspian Streaming Amplifier. Χρησιμοποιούν τεχνολογία μετατροπής Rapture DAC και τελικά στάδια ισχύος Τάξης AB. Διαθέτουν τέσσερις βασικές λειτουργίες: Intelligent Tone, Intelligent Boundary, Intelligent Speaker και Intelligent Phono. Η εφαρμογή MaestroUnite προσφέρει επιλογές ρύθμισης και προηγμένες λειτουργίες. Οι ενισχυτές είναι χειροποίητοι στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυκλοφορούν με τιμές 3.700 ευρώ και 4.700 ευρώ αντίστοιχα.

Τα νέα ενεργά desktop ηχεία D3V της Adam Audio


Το πιο μικρό ηχείο της Adam Audio, σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον. Γούφερ αλουμινίου 3,5 ιντσών, τουίτερ αναδιπλούμενης ταινίας 1,5 ιντσών, συνολική ισχύς 240W. Δύο balanced είσοδοι TRS και θύρα USB-C για απευθείας σύνδεση σε υπολογιστή.

Τα ηχεία Taga Harmony Nostalgic TH-12


Συνδυάζουν κλασική σχεδίαση με σύγχρονη τεχνολογία, προσδίδοντας κομψότητα σε κάθε χώρο. Καμπίνα από MDF υψηλής πυκνότητας, τουίτερ από τιτάνιο και μαγνήσιο, μιντρέιντζ από αλουμίνιο, και γούφερ από χαρτί-πολυεστέρα. Τρίδρομο ηχείο με ρυθμιστικό στάθμης, bass reflex στο μπροστινό μέρος, και κροσόβερ με επάργυρους αγωγούς.

Νέος ενισχυτής RSA-EX1 της Spec


Ο ενισχυτής σχεδιάστηκε με προσοχή στα εξαρτήματα και τα υλικά για να παράγει ζωντανό και ρεαλιστικό ήχο, Διαθέτει τελικά στάδια Τάξης Δ με ισχύ 2x200W (4Ω) και 2x100W (8Ω), και μεγάλο μετασχηματιστή R-core 600VA για καθαρό ήχο. Χρησιμοποιεί συμμετρική σχεδίαση για να ελαχιστοποιήσει τον θόρυβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα