hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Keith Monks ReduxTwo: Νέο σύστημα καθαρισμού και πλυσίματος δίσκων

Το Keith Monks ReduxTwo είναι το νέο σύστημα καθαρισμού και πλυσίματος δίσκων βινυλίου, σχεδιασμένο για τους λάτρεις του βινυλίου που επιθυμούν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τη συλλογή τους.

Το ανακοίνωσε σήμερα ο γιος του Keith Monk, Jonathan Monks. Το νέο ReduxTwo σχεδιάστηκε σε συνεργασία με δύο πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες και έναν ειδικό μηχανικό αποκατάστασης ήχου.

Όλες οι πτυχές του σχεδιασμού είναι προσανατολισμένες για επαγγελματική χρήση, όπως και για τον απαιτητικό χρήστη βινυλίων στο σπίτι. Το ReduxTwo θα είναι διαθέσιμο διεθνώς από τον Νοέμβριο του 2024, με τιμή 5.570 ευρώ.

Το ReduxTwo διαθέτει ένα νέο, χαμηλού προφίλ περίβλημα με φινίρισμα από ανθρακονήματα και διαφανές ακρυλικό καπάκι για προστασία από τη σκόνη. Η αντλία αναρρόφησης ιατρικής ποιότητας από τη Γερμανία και το σύστημα υψηλής ροπής εξασφαλίζουν αποτελεσματικό και αξιόπιστο καθαρισμό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μηδενική “επιμόλυνση” του υγρού καθαρισμού, του συστήματος αναρρόφησης και της επιφάνειας του δίσκου. Γρήγορο και βαθύ καθαρισμό. Αντλία χωρίς ψύκτρες, αθόρυβη λειτουργία.

Μετακινήστε τον βραχίονα αναρρόφησης, εφαρμόστε το υγρό και μετά αφήστε το πάνω του, το ReduxTwo κάνει τα υπόλοιπα και μετά σβήνει μόνο του

Έρχεται με υγρά καθαρισμού DiscOvery για Vinyl, Shellac 78s, Οπτικούς δίσκους (CD, DVD, Blu-ray, κ.λπ.) και άλλα υγρά για πιο βρώμικους δίσκους και για το καθαρισμό του συστήματος

 Το σύστημα κενού στεγνώνει όλα τα μεγέθη από βινυλίο 12″ έως οπτικούς δίσκους 5″ (CD, Blu-ray).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα