hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Pro-Ject T1 EVO: Νέα σειρά πικάπ που τοποθετείτε ανάμεσα στη Primary και Debut

Αυτή τη φορά υπάρχουν τρία νέα μοντέλα που αποτελούν τη μίνι σειρά T1EVO πικάπ της Pro-Ject που τοποθετείτε ανάμεσα στη σειρά Primary και το Debut.

To βασικό μοντέλο είναι το T1 EVO με κίνηση ιμάντα στα 469 ευρώ.

Είναι εξοπλισμένο με έναν τυπικό Pro-Ject βραχίονα 8,6 ιντσών από σωλήνα αλουμινίου με χαμηλής τριβής ρουλεμάν έχοντας εγκαταστημένη την περίφημη κεφαλή Ortofon OM 10 (MM). Ναι, το πλατό είναι βαρύ, κομμένο από γυαλί, με τσόχα ως ματ και κάλυμμα σκόνης.

Εάν πληρώσουμε επιπλέον 60 ευρώ, θα αγοράσουμε το μοντέλο T1 EVO Phono, το οποίο διαθέτει επιπλέον προενισχυτή phono stage, ενώ με 100 ευρώ ακόμη (δηλαδή συνολικά 569 ευρώ) θα πάρετε το T1 EVO BT (με phono προενισχυτή και μονάδα Bluetooth aptX HD).

H σειρά Pro-Ject T1 EVO προσφέρει ποιότητα ήχου σε προσιτή τιμή. Είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν την ενασχόλησή τους με τα βινύλια, αλλά και για πιο έμπειρους χρήστες που αναζητούν ένα αξιόπιστο και καλαίσθητο πικάπ.

Η βάση είναι «κομμένη» με CNC από κατεργασμένο ξύλο, χωρίς πλαστικά μέρη και χωρίς κενά, για να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητοι κραδασμοί. Το πικάπ στηρίζεται σε ποδαράκια που απορροφούν τους κραδασμούς.

Το Pro-Ject T1 EVO είναι διαθέσιμο σε τρία φινιρίσματα: μαύρο, λευκό και καρυδιάς, προσφέροντας έτσι επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα