hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Adam Audio D3V: To πιο μικρό της ενεργό ηχείο με αναδιπλούμενης ταινίας τουίτερ και με USΒ C για ψηφιακή σύνδεση

Το πιο μικρό σε μέγεθος ηχείο της παρουσίασε η Adam Audio,  που συνδυάζει την 25άχρονη τεχνολογία της με σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον.

Εξοπλισμένο με γούφερ αλουμινίου 3,5 ιντσών και παθητικό ακτινοβολητή διπλής όψης για τις χαμηλές συχνότητες το ηχείο φθάνει έως 45 Hz. Για τις υψηλές συχνότητες υπάρχει τουίτερ αναδιπλούμενης ταινίας 1,5 ιντσών (AMΤ) της Adam Audio.

Η συνολική στιγμιαία ισχύς είναι 240W (200Wrms/ζεύγος), έχοντας 70Wrms/ανά ηχείο για το γούφερ και 30Wrms/ανά ηχείο για το τουίτερ. Η συχνότητα crossover είναι 4 ΚHz.

Ένας διακόπτης διόρθωσης ήχου μέσω DSP είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος, τα ηχεία έρχονται με  επιτραπέζια βάση. Υπάρχει οπή βίδας για να μπορεί να στερεωθεί σε βάση μικροφώνου ή τρίποδο γενικής χρήσης.

Εκτός από τις δύο balanced εισόδους TRS, το ηχείο διαθέτει επίσης θύρα USB-C για απευθείας σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB DAC ή  streamer. Η σύνδεση μέσω USB-C εξαλείφει τις περιττές διαδικασίες μετατροπής σήματος, επιτρέποντας αναπαραγωγή υψηλότερης ποιότητας διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα του σήματος.

Τα χειριστήρια του ηχείου περιλαμβάνουν ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών έντασης ήχου, έξυπνους διακόπτες αντιστάθμισης χώρου και πολύχρωμο ενδεικτικό ένδειξη κατάστασης.

Οι διαστάσεις του ηχείου είναι 115 x 150 x 200 χλστ. (πλάτος x βάθος x ύψος) και το ύψος του 240 χλστ. όταν χρησιμοποιείτε στη βάση του. Το βάρος είναι 1,85 κιλά + 1,73 κιλά η βάση.

Η απόκριση του ηχείου είναι από 45Hz-23,2ΚΗz (-6dB) και το μέγιστο SPL είναι 92dB στο ένα μέτρο ανά ηχείο.

Κυκλοφορεί τον Νοέμβριο σε λευκό ή μαύρο στα 330 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα