hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Hisense C2 Ultra: Τώρα o 4K τρίχρωμος λέιζερ προβολέας με gaming πιστοποίηση «Designed for Xbox»

Η Hisense παρουσίασε σήμερα τον 4K τρίχρωμο λέιζερ προβολέα, τον C2 Ultra με πιστοποίηση «Designed for Xbox», αυτή η τελευταία προσθήκη στην premium οικογένεια C2 εγγυάται στους gamers εικόνα από 65 έως 300 ίντσες.

Ο προβολέας έχει εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, χάρη στη λειτουργία Auto-Low Latency Mode, στην τεχνολογία MEMC και στη λειτουργία Game Mode, με ρυθμό ανανέωσης (σάρωσης) έως 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

O C2 Ultra προσφέρει 110% χρωματική γκάμα BT.2020, φωτεινότητα 3000 lumens ANSI, IMAX Enhanced και πιστοποίηση Dolby Vision. Παρέχει κινηματογραφική εμπειρία με υψηλή φωτεινότητα και αντίθεση, ενώ έχει περιορισμένο τοξικό μπλε φως.

Ο C2 Ultra έχει ευέλικτες ρυθμίσεις για προβολή σε τοίχους, οροφές ή το δάπεδο στο χώρο. Διαθέτει περιστρεφόμενο gimbal, οπτικό ζουμ και αρκετές λειτουργίες αυτόματης ρύθμισης με την βοήθεια αισθητήρων και καμερών που επιτρέπουν την προβολή της εικόνας του σε κάθε επιφάνεια.

Για τον ήχο έχει ενσωματωμένο υπογούφερ 1,2 λίτρων. Το σύστημα ήχου είναι φροντισμένο από JBL και είναι 2.1 καναλιών έχοντας DTS Virtual:X.

Ο C2 Ultra πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 10 Οκτωβρίου, για την ελληνική αγορά αργεί ακόμη.

Στην σειρά C2 υπάρχουν ακόμη δύο προβολείς, ο απλός C2 και ο C2 Pro. Δηλαδή οι προβολείς της σειράς C2 είναι οι: C2 (με 2000 ΑΝSI Lumes), C2 Pro (με 2600 ΑΝSI Lumes) και ο μεγάλος C2 Ultra (με 3000 ΑΝSI Lumes).

Η Hisense τους λέει mini τρίχρωμους λέιζερ προβολείς, ο C2 διαθέτει μικρή πηγή φωτός laser τριών χρωμάτων, ενώ οι C2 Pro και C2 Ultra έχουν μεγαλύτερη και για αυτό έχουν και υψηλότερη φωτεινότητα.

Ο C2 Ultra έχει φακό με μεταβλητό ζουμ που μεγεθύνει την εικόνα κατά 1.67x πράγμα που σημαίνει ότι έχει και μεταβλητό λόγο προβολής από 0.9:1 έως 1.5:1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα