hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

OPPO Find X8 Ultra: Εν αναμονή της μεγάλης ναυαρχίδας

Με την κυκλοφορία του νέου κορυφαίου chipset της MediaTek, του Dimensity 9400, αναμένονται νέα smartphone.

Επίσης πλησιάζει και η παρουσίαση ενός νέου chipset από την Qualcomm, το οποίο θα πρέπει να ονομάζεται Snapdragon 8 Elite.

Ωστόσο, θα αποκαλυφθεί λίγο αργότερα και τα πρώτα μοντέλα που θα εξοπλιστούν με αυτό θα είναι αυτά της σειράς Xiaomi 15, της σειράς vivo X200 και του πολυναμενόμενου OPPO Find X8.

Η σειρά OPPO Find X8 έχει γίνει αντικείμενο πολλών διαρροών μέχρι στιγμής. Έχει ενδιαφέρον και για την παγκόσμια αγορά, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, ενώ δεν αποκλείεται να την δούμε και στην Ελλάδα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Find X8 της OPPO στην Κίνα είναι πλέον επίσημη. Ο Κινέζος κατασκευαστής θα παρουσιάσει μια νέα σειρά flagships στις 24 Οκτωβρίου, δηλαδή μόλις μετά την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 15 με τον Snapdragon.

Έτσι, η σειρά νέων ναυαρχίδων στην Κίνα ξεκινά τώρα και η προσφορά θα είναι πραγματικά πλούσια σε αυτήν την αγορά. Η σειρά μοντέλων Find X8 θα περιλαμβάνει τρία smartphone, τα Find X8, Find X8 Pro και Find X8 Pro Satellite Communication Version. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν και οι τρεις εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη.

Ο Κινέζος κατασκευαστής αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το Find X8 Pro μέσα στο 2024 με επεξεργαστή τον MediaTek Dimensity 9400.

Το OPPO Find X8 Pro θα έχει οθόνη OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 1,5K, με 4 κάμερες των 50MP η κάθε μια, με μπαταρία 5910 mAh και υποστήριξη φόρτισης 80 W Supervooc.

Ίδωμεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα