hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Farad Super6: Υψηλής ποιότητας σταθεροποιημένο τροφοδοτικό DC με συμπεριφορά μπαταρίας.

Η Farad Power Supplies ιδρύθηκε το 2018 από τον Mattijs de Vries, ο οποίος από μικρή ηλικία ασχολούνταν με την ηλεκτρονική και τον προγραμματισμό. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή γραμμικών τροφοδοτικών υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες όπως οι ψαγμένους πυκνωτές για την επίτευξη εξαιρετικά χαμηλού θορύβου και σταθερής απόδοσης DC.

Η Farad προσφέρει τροφοδοτικά που βελτιώνουν την απόδοση των ηχητικών συστημάτων. Όλα τα τροφοδοτικά της εταιρείας είναι χειροποίητα στην Ολλανδία και χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας για βέλτιστη απόδοση.

Ένα από τα τελευταία της μοντέλα είναι το Farad Super6 που είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα. Το Super6 παρέχει 6 Amps και μπορεί να λειτουργήσει σε τάσεις από 5 έως 24V, προσφέροντας εξαιρετικό έλεγχο.


Διαθέτει έξι τμήματα φίλτρων Pi που μειώνουν τον θόρυβο υψηλής συχνότητας από το δίκτυο και τους ανορθωτές, εξασφαλίζοντας καθαρή παροχή ρεύματος. Χρησιμοποιεί πυκνωτές φιλμ MKS για σταθερή λειτουργία και με πολύ χαμηλή αντίσταση σειράς (ESR).

Χρησιμοποιεί στοιχεία πυκνωτών που παρέχουν σταθερή και καθαρή τάση εισόδου, λειτουργώντας σαν εικονική μπαταρία. Όπως λέει ο κατασκευαστής προσφέρει φυσική αναπαραγωγή ήχου.

Το γραμμικό τροφοδοτικό Farad Super6 είναι εξοπλισμένο με καλώδιο ρεύματος L1 DC μισού μέτρου με βύσμα GX16-4 για 5,5/2,1 ή 5,5/2,5. Διατίθενται διάφορες επιλογές καλωδίων ως πρόσθετα εξαρτήματα για τη σύνδεση φορτίων με χάλκινους ή ασημένιους αγωγούς. Το Farad Super6 κοντά στα 2.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα