hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Dali IO-8: Ασύρματα ακουστικά για απαιτητικούς στον ήχο και στις δυνατότητες και όλα αυτά χωρίς app

Μετά τα βραβευμένο με EISA ακουστικό ΙO-12 η Dali κυκλοφορεί τώρα το νέο IO-8 που κοστίζει 599 ευρώ και έρχεται με όλες της τεχνολογίες ηχείων της εταιρεία από τη Δανία.

Το ΙΟ-8 είναι ένα audiophile ασύρματο ακουστικό με ενεργό σύστημα μείωσης των θορύβων (ANC), εξοπλισμένο με οδηγούς των 50 χλστ., με Bluetooth aptX Adaptive και με την ξεχωριστή δυνατότητα να παίζει ασύρματα ή ενσύρματα.

Οι οδηγοί έχουν διάφραγμα από χαρτί εμπλουτισμένο με ίνες ξύλου για μεγαλύτερη ακαμψία και απόσβεση.

To σύστημα ANC έχει τρεις επιλογές: ANC ON, Transparency που αφήνει τους εξωτερικούς ήχους να περνούν στο ακουστικό και ANC OFF. To σημαντικό είναι ότι όλες οι επιλογές και οι ρυθμίσεις γίνονται με πλήκτρα επί των ακουστικών και όχι με εφαρμογή (app) που τις περισσότερες φορές κουράζει και είναι βαρετή.

Μια από τις επιλογές είναι η «γεύση» του ήχου που θέλουμε να ακούσουμε, υπάρχουν δύο: Hi-Fi και Bass.

Παίζουν με τρεις τρόπος: Ασύρματα μέσω Bluetooth, ενσύρματα ψηφιακά μέσω USB C (USB DAC) και ενσύρματα αναλογικά (παθητικά) μέσω ενός απλού καλωδίου τερματισμένου σε mini jack (3,5 χλστ.).

Ο σκελετός των ακουστικών είναι φτιαγμένος από αναδιωμένο μέταλλο, ενώ τα εναλλάξιμα μαξιλαράκια και η επένδυση της στέκας είναι από πραγματικό δέρμα.  

Ως παθητικά έχουν εμπέδηση 25Ω, απόκριση συχνοτήτων 10Hz-43KHz και ζυγίζουν 325 γρ.

Το Bluetooth τους είναι AAC, aptX, atpx HD και aptX Αdaptive, στοιχείο που δείχνει ότι έχουν τσιπάκι Qualcomm. Έχουν και μικρόφωνα για κλήσεις και επικοινωνία, μάλιστα χρησιμοποιούν την τεχνολογία CVC (Clear Voice Communication) επίσης της Qualcomm.

H μπαταρία τους είναι για 35 ώρες με το ANC off (ή 30 ώρες με το ANC on). Φορτίζουν γρήγορα, δηλαδή σε μία ώρα και 50 λεπτά.

Τα ακουστικά κυκλοφορούν τώρα στα 599 ευρώ σε μαύρο (Iron Black) ή καφετί (Caramel White), μια τιμή που τα κατατάσσει στην υψηλή κατηγορία της αγοράς. Έρχονται με θήκη φύλαξης, καλώδιο USB C και αναλογικό καλώδιο mini jack.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα