hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Waterfall Niagara XT 2: Σκέτη διαφάνεια, λέτε να παίζει και έτσι;

Το Waterfall Niagara XT 2 είναι ένα εντυπωσιακό ηχείο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική απόδοση ήχου. Αποτελεί μέρος της σειράς Niagara XT της Waterfall Audio από τη Γαλλία, η οποία είναι γνωστή για τα ηχεία με γυάλινες καμπίνες και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Στην ίδια σειρά Niagara XT υπάρχουν ακόμη το Niagara XT 1 και το Niagara XT 3 το οποίο είναι εντελώς από γυαλί ακόμη και η χοάνη του τουίτερ. Εδώ στο Niagara XT 2 είναι από ξύλο.

Η καμπίνα του ηχείου είναι κατασκευασμένη από διαφανές γυαλί ασφαλείας πάχους 10 χιλιοστών, προσφέροντας μοναδική αισθητική και εντυπωσιακή οπτική παρουσία.

Το τουίτερ του ηχείου είναι ενσωματωμένο σε έναν κώνο από ξύλο, ο οποίος προσφέρει φυσική αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων.

Οι γραμμές που διακρίνονται είναι η καλωδίωση

Το ηχείο χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία JETSTREAM της Waterfall Audio και σχηματίζεται από δύο οδηγούς μεσαίων/χαμηλών συχνοτήτων Atohm LD180 (18 cm) που τους βλέπουμε στην πρόσοψη και έναν παθητικό ακτινοβολητή 21 cm (8 ιντσών) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της βάσης.

Το τουίτερ είναι μόνο του στην κορυφή έχοντας φόρτιση χοάνης από ξύλο σε υπέροχο φινίρισμα. Η διάμετρος του τουίτερ είναι 20 χλστ. και προέρχεται από την Γαλλική Atohm.

Η βάση του ηχείου είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο CNC και ντυμένη με δέρμα napa, εμπεριέχει το κροσόβερ και τους ακροδέκτες.

Είναι ένα ηχείο 2,5 δρόμων με ευαισθησία 90dB, απόκριση συχνοτήτων από 35Hz έως 28KHz και εμπέδηση (ελάχιστη) 4Ω.

Το ύψος του ηχείου είναι 1,17 μέτρα, το βάθος είναι 260 χλστ. και το βάρος 40 κιλά το ένα.

Το ηχείο αν και φαίνεται απλό και διάφανο δεν είναι καθόλου φθηνό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα