hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Marmitek Cam 4K Pro: Κάμερα ιδανική για βιντεοδιασκέψεις και webniars

Η Marmitek Cam 4K Pro είναι μια υψηλής ποιότητας κάμερα, ιδανική για βιντεοδιασκέψεις και webniars. Προσφέρει ανάλυση βίντεο 4K Ultra HD, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εικόνας.

Διαθέτει ευρυγώνιο φακό 90°, που εξασφαλίζει ότι όλοι στο δωμάτιο θα είναι ορατοί. Επίσης, έχει ενσωματωμένα μικρόφωνα πανκατευθυντικής λήψης, που επιτρέπουν καθαρή επικοινωνία χωρίς να χρειάζεται να υψώνετε τη φωνή σας.

Η κάμερα υποστηρίζει συνδέσεις Bluetooth 5.1 για σύνδεση με κινητό, USB-C για υπολογιστή και mini jack για οδήγηση του ήχου σε εξωτερικό σύστημα, καθιστώντας την εύκολη στη χρήση και ιδανική για και ιδανική για σύγχρονες επαγγελματικές ανάγκες. Ενώ έχει και ενσωματωμένο ηχείο.

Η Marmitek Cam 4K Pro διαθέτει αρκετές επιπλέον δυνατότητες που την καθιστούν ιδανική για κάθε βιντεοδιάσκεψη και τηλεδιάσκεψη.

Δυνατότητα Auto-Framing: Η κάμερα μπορεί να εντοπίσει και να εστιάσει αυτόματα στους ομιλητές, εξασφαλίζοντας ότι πάντα βρίσκονται στο κέντρο της εικόνας.

Low Light Performance: Προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, διατηρώντας καθαρή και φωτεινή εικόνα.

Noise Reduction: Τα ενσωματωμένα 4 παντοκατευθυντικά μικρόφωνα διαθέτουν τεχνολογία μείωσης θορύβου, εξασφαλίζοντας καθαρό ήχο ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Privacy : Διαθέτει ειδικό κουμπί για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας όταν η κάμερα δεν χρησιμοποιείται. Ενώ υπάρχει και σύστημα που “κατεβάζει” την κάμερα.

Plug and Play: Είναι εύκολη στη χρήση, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού ή σύνδεση με Wi-Fi. Απλά συνδέστε την μέσω USB και είναι έτοιμη για χρήση.

Αυτές οι δυνατότητες καθιστούν την Marmitek Cam 4K Pro μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές και προσωπικές βιντεοκλήσεις.

Είναι συμβατή με Windows και Mac, όπως και με τις εφαρμογές Microsoft Teams, Zoom, Skype και Google Meet.

Η κάμερα Marmitek Cam 4K Pro κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Κινοτεχνική A.E. και η τιμή της είναι 309 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα