hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

7 διαφορετικά ασύρματα over-ear ακουστικά, ειδικών αποστολών και ειδικών ακροατών

Ότι η αγορά των ακουστικών είναι τεράστια αυτό το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει είναι ότι σχεδόν κάθε ημέρα παρουσιάζεται κάποιο και κάποια νέα μοντέλα ακουστικών. Οι ρυθμοί είναι ασύλληπτοι και δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποιοι είναι αυτοί που “καταναλώνουν” τόσα πολλά ακουστικά.

Όμως, αυτό που παρατηρούμε τελευταία, δεν το έχουμε ξανά βιώσει, όπως λένε. Πια βγαίνουν ακουστικά για κάθε κλάδο, ανάγκη ή κοινότητα και μάλιστα από γνωστές εταιρείες.

Διαλέξαμε μερικά νέα over-ear μοντέλα και σας τα παρουσιάζουμε, που ξέρετε ίσως κάποιο να σας ενδιαφέρει.

Ακουστικά για νταλικέρηδες από την Garmin, είναι τα dēzl Headset 210 και εκτός από την δυνατότητα ANC έχουν και ενσωματωμένο φακό LED για να βλέπουν οι οδηγοί τη νύχτα όταν βγαίνουν από το όχημά τους. Άλλα χαρακτηριστικά είναι μπαταρία των 60 ωρών που έχουν.

Ακουστικά για κηπουρούς και άλλους εργαζόμενους παρουσίασε η 3M. Είναι τα 3M WorkTunes Connect + Solar Hearing Protector που προστατεύουν τα αυτιά των χρηστών από εξωτερικούς θορύβους μηχανημάτων κατά την εργασία. Αυτά μειώνουν το θόρυβο κατά 26dB, η μπαταρία τους γεμίζει με φωτοβολτικό πάνελ που έχουν στην στέκα τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις.

Η Skullcandy έχει τα νέα ακουστικά Icon ANC με μπαταρία 60 ωρών. Έχουν μεγάλα φυσικά κουμπιά για ρυθμίσεις και έλεγχο και έχουν σχεδιαστεί… στο δρόμο όπως λέει.

Τα Baseus Bowie 30 Max είναι και αυτά ασύρματα ακουστικά ΑΝC με καλά χαρακτηριστικά όπως με LDAC, 65 ώρες μπαταρία και 50 χλστ. οδηγούς. Μάλιστα τα προτείνει ο κ. Claudio Ragazzi…

Τα MW75 Neuro της Master & Dynamic είναι ακουστικά που διαθέτουν διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή, ενσωματώνουν αισθητήρες ηλεκτροεγκεφαλογραφίας (EEG) για να παρακολουθούν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου μας, παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την συγκέντρωση και την παραγωγικότητα του χρήστη.

Τα πρώτα ασύρματα ακουστικά over-ear της Marshall είναι γεγονός. Είναι τα Marshall Monitor III ANC, με 100 ώρες αυτονομίας με την μείωση των θορύβων off. Τα Monitor III ANC υποστηρίζουν ένα από τα πιο πρόσφατα νέα συστήματα κωδικοποίησης ήχου, το LC3.

Η Soundcore παρουσίασε τα Space One Pro με ANC και κωδικοποίηση LDAC. Το ιδιαίτερο των ακουστικών είναι η ευέλικτη στέκα τους, που τυλίγεται γύρω από τα μαξιλαράκια τους ώστε να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην μεταφορά ή την αποθήκευση.

Αυτά είναι μερικά over-ear ακουστικά που εμφανίστηκαν στην αγορά μέσα στο Σεπτέμβριο του 2024. Να δείτε τι γίνεται στο χώρο των buds…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα