hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Electrocompaniet Rena SA-2: Streaming ενισχυτής με ισχυρή δικτυακή πλατφόρμα και με δυνατότητα επέκτασης | WiSA, AirPlay 2, Connect, Roon

Ο Rena SA-2 της Electrocompaniet είναι δικτυακός ενισχυτής μικρού μεγέθους για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το υπάρχον ηχοσύστημά τους με τεχνολογίες streaming επόμενης γενιάς.

Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τα υπάρχοντα ηχεία σας και να τα οδηγήσει ακόμα και αν είναι μεγάλα με ευκολία.

Κατασκευασμένος στην Νορβηγία ο streaming ενισχυτής Rena SA-2 συνδυάζει DAC επιπέδου 192ΚHz/24bit, DSP για ρυθμίσεις, streamer και έναν ισχυρό ενισχυτή Τάξης Δ ισχύος 2 x 75W.

Είναι εξοπλισμένος με USB για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής (PCM 192kHz/24bit και DSD έως DSD 128) και έχει δύο οπτικές εισόδους, μια ομοαξονική, μια Gigabit Ethernet (1000Mbps) και υποδοχή τροφοδοσίας αφού το πακ είναι εξωτερικό.

Ακόμη έχει οπτική ψηφιακή έξοδο καθώς και αναλογική line-out. Για τα ηχεία δεν υπάρχουν οι γνωστοί ακροδέκτες, αλλά ειδικό σύστημα με βίδες που πιάνει κατευθείαν το καλώδιο.

Επιπλέον είναι Bluetooth, WiFi και συμβατός με ασύρματα ηχεία WiSA.

Οι δυνατότητες streaming περιλαμβάνουν AirPlay 2, Spotify Connect, Qobuz, TIDAL Connect, Roon Ready, DLNA και Internet Radio.

Οι διαστάσεις του Rena SA-2 της Electrocompaniet είναι 180 mm x 180 mm x 49 mm και το βάρος 1,8 κιλά.

Έχει στιβαρό μεταλλικό σασί (αντίθετα με τα πλαστικά του ανταγωνισμού) και είναι σχεδιασμένος για να ταιριάζει σε μοντέρνα σπίτια. Η κομψή του εμφάνιση και οι μικρές του διαστάσεις τον καθιστούν εύκολο στην τοποθέτηση σε οποιοδήποτε χώρο.

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν μια μινιμαλιστική λύση με υψηλή απόδοση και ευελιξία στις επιλογές streaming. Τον δοκιμάζουμε αυτή την εποχή για το επόμενο τεύχος του hxosplus #46.

Να σημειώσουμε ότι ο Rena SA-2 μπορεί να συνεργαστεί και με το ασύρματο (WiSA) subwoofer της Electrocompaniet SIRA L1 που σχηματίζεται από δύο 7-ίντσα γούφερ και ένα 7-ίντσο παθητικό ακτινοβολητή, με ενσωματωμένη ενίσχυση 200W.

H τιμή του Rena SA-2 είναι 1.249 ευρώ. Kαθόλου άσχημη αν εξετάσει κανείς τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα