hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Τα πάρτυ ηχεία JBL PartyBox Stage 320 και JBL PartyBox Club 120 τώρα σε λευκό

H Harman, μια εταιρεία της Samsung, παρουσίασε τα ασύρματα συστήματα ήχου JBL PartyBox Stage 320 και JBL PartyBox Club 120 σε λευκό. Οι νέες αυτές εκδόσεις ονομάζονται JBL PartyBox Stage 320 White Edition και JBL PartyBox Club 120 White Edition.

Η JBL προσφέρει μια ολόκληρη σειρά ισχυρών ασύρματων ηχείων με την PartyBox, όλα σε μαύρο. Τώρα με τις λευκές εκδόσεις τα πάρτυ θα γίνουν… πιο φωτεινά.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ και την αξιοπιστία, αυτά τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πολλές άλλες λειτουργίες που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε ένα πάρτι, όπως καραόκε και εφέ φωτισμού.

Το μεγάλο μοντέλο JBL PartyBox Stage 320 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα χάρη στην τηλεσκοπική λαβή και τους ανθεκτικούς τροχούς, ενώ το JBL PartyBox Club 120 με την πρακτική λαβή μεταφοράς είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Με διάρκεια μπαταρίας έως και 18 ώρες για το JBL PartyBox Stage 320 και έως και 12 ώρες για το JBL PartyBox Club 120, το πάρτι δεν σταματάει εύκολα.

Τα νέα προϊόντα διατίθενται ήδη στην Ευρώπη με προτεινόμενη λιανική τιμή για το JBL PartyBox Stage 320 White Edition τα 599 ευρώ και για το JBL PartyBox Club 120 White Edition τα 399 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα