hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Telefunken TV: 120 χρόνια Γερμανικής τεχνολογίας, σύντομα διαθέσιμες στην GRC TECH

Με περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας και καινοτομίας, η Telefunken εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της τηλεόρασης, φέρνοντας τη διακεκριμένη γερμανική τεχνολογία και σχεδίαση στα σπίτια μας.

Η Telefunken, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία της, θα διαθέσει σύντομα τηλεοράσεις που λειτουργούν με Android και Google TV μέσω της GRC TECH A.E. Οι νέες αυτές τηλεοράσεις υπόσχονται μοναδική εμπειρία θέασης, συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τις πιο σύγχρονες δυνατότητες ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Ποιος την «είδε» και δεν την φοβήθηκε!

Με την εγγύηση της γερμανικής ποιότητας και την προηγμένη τεχνολογία της Telefunken, οι τηλεοράσεις της σειράς προσφέρουν εκπληκτική εικόνα, απίστευτη ευκρίνεια και μοναδική εμπειρία χρήσης. Ενσωματώνοντας τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα, οι τηλεοράσεις Telefunken επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν εύκολη πρόσβαση σε αγαπημένα περιεχόμενα, εφαρμογές και υπηρεσίες streaming.

Η συνεργασία της Telefunken με την GRC TECH A.E. φέρνει αυτές τις καινοτόμες τηλεοράσεις πιο κοντά στους Έλληνες καταναλωτές, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας θέασης σε νέα επίπεδα ποιότητας και τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα