hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

KOSS Porta Pro Wireless 2.0: Το θρυλικό ακουστικό επανακυκλοφορεί και μάλιστα ασύρματο

Ποιος δεν γνωρίζει τα θρυλικά ακουστικά KOSS Porta Pro, που από το 1984 έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον κόσμο της φορητής μουσικής ακρόασης.

Τώρα, 40 χρόνια μετά, τα ακουστικά αυτά με τον εμβληματικό σχεδιασμό φθάνουν στη σύγχρονη εποχή και προσφέρουν ασύρματη τεχνολογία και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών.

Η νέα έκδοση του θρυλικού ακουστικού της KOSS έχει Bluetooth 5.2, κουμπιά ελέγχου για τη μουσική και τις κλήσεις, καθώς και διάρκεια μπαταρίας άνω των 20 ωρών.

Χάρη στην ελαφριά κατασκευή τους και την πατενταρισμένη διπλή ατσάλινη στέκα, προσφέρουν άνεση, ενώ η ποιότητα ήχου έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Μπορούν να φορτιστούν γρήγορα μέσω USB-C, ενώ χάρη στην έξυπνη κατασκευή τους τα ακουστικά μπορούν να διπλωθούν και να αποθηκευτούν στην παρεχόμενη μαλακή θήκη μεταφοράς.

Στη συσκευασία των ακουστικών περιλαμβάνεται ένας προσαρμογέας USB-C σε 3,5 mm, που επιτρέπει τη λειτουργία τους με καλώδιο χάρη στη λειτουργία Audio Pass-through.

Τα KOSS Porta Pro Wireless 2.0 διαθέτουν ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου που επιτρέπουν εύκολο χειρισμό, ενώ χάρη στα ενσωματωμένα μικρόφωνα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τηλεφωνικές κλήσεις.

Το KOSS Porta Pro Wireless 2.0 κοστίζουν περίπου 99,99 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα