hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Αυτό είναι το Nova 5G Pro στα 199 ευρώ με Neovision κάμερα 108MP και με 4Κ στο βίντεο.

Το Nova 5G Pro είναι κατασκευασμένο από την ZTE και έρχεται για να ανατρέψει την οικονομική κατηγορία των smartphones.

Από την κύρια κάμερα των 108MP με το σύστημα Neovision Photography, μέχρι την LCD οθόνη των 6,6 ιντσών σε σάρωση 120Hz και τη συνδεσιμότητα 5G, όλα στο Nova 5G Pro συνδράμουν προς μια σωστή συσκευή. Κοστίζει 199 ευρώ ή δίδεται δωρεάν από την Nova με το πρόγραμμα Unlimited All.

To κινητό δίδει σημασία στη φωτογραφία με την κύρια τεράστια κάμερα των 108 megapixel που έχει μεγάλο διάφραγμα (f/1.75) και τέσσερα εστιακά μήκη, in-sensor zoom και βίντεο έως 4K/60Ηz.

Μαζί με την κύρια κάμερα, υπάρχει μια ακόμη που δίνει περισσότερες επιλογές για δημιουργικότητα, ενώ μια μπροστινή κάμερα 8MP είναι έτοιμη για βιντεοκλήσεις, webcasting και φυσικά τις κλασικές selfies.

Η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD IPS μεγέθους 6,6 ιντσών με σάρωση 120Hz για ομαλή κύλιση. Έχει ανάλυση HD+ ή1612 x 720 pixels, με 269ppi.

Στην καρδιά του Nova 5G Pro χτυπά ένας 8-πύρηνος επεξεργαστής 5G στα 2,2GHz (κατασκευής 6nm, Unisoc T760), που σε συνδυασμό με 6GB RAM επεκτάσιμη σε 10GB συνολικά (με δυναμική στα 16GB), υπόσχεται ποιότητα χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις. Το τηλέφωνο έρχεται επίσης με 256GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο.

Ξεχάστε το ψάξιμο στο πορτοφόλι ή την τσάντα σας για κάρτες και ταυτότητες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nova 5G Pro με την τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) για να κάνετε ασφαλείς πληρωμές όπου γίνεται δεκτό το Google Pay.

Το Nova 5G Pro διαθέτει μια μακράς διάρκειας μπαταρία 5000mAh που σας βοηθά να κάνετε περισσότερα μεταξύ των φορτίσεων. Και όταν έρθει η ώρα για φόρτιση, η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 22,5 watt σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να φορτιστεί σε λεπτά, όχι ώρες.

Το κινητό τρέχει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android 14, έχει live Island οθόνη για τις σημαντικές ειδοποιήσεις και γεγονότα. Ακόμη έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και αναγνώριση προσώπου. Το σώμα του έχει πάχος μόλις 8,6mm και προστατεύεται με διπλής όψης γυαλί.

Είναι εξοπλισμένο και με eSIM για εύκολη και άμεση ενεργοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα