hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Noble & Noble Nobilis Sonum 126: Ενεργές κολώνες από την Ολλανδία

Συνεχίζοντας την παράδοση του ολλανδικού σχεδιασμού η εταιρεία Noble & Noble με έδρα το Groningen παρουσιάζει τώρα το κορυφαίο της μοντέλο: Tα ενεργά ηχεία Nobilis Sonum 126.

Τα Nobilis Sonum 126 είναι ένα πλήρες ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων τελευταίας τεχνολογίας, καθώς εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτών Τάξης Δ, μιας μονάδας DSP (Digital-Signal-Processor) και ενός μετατροπέα (DAC) Digital-to-Analog, είναι ενσωματωμένα στην καμπίνα του ηχείου.

Ο Rob Meijst, ο Ολλανδός σχεδιαστής των ενεργών ηχείων Noble & Noble Nobilis Sonum 126, δεν έχει δώσει προσοχή μόνο στην καμπίνα, τα ηλεκτρονικά και το λογισμικό, αλλά και στη διασύνδεση των διαφόρων μερών για να επιτύχει ένα σωστό αποτέλεσμα.

Μία από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται είναι το πατενταρισμένο Σύστημα Ακύρωσης Δονήσεων (Vibrations Cancellation System), το οποίο ακυρώνει εντελώς τους ανεπιθύμητους συντονισμούς.

Τα ενεργά ηχεία Nobilis Sonum 126 ακόμη έχουν σχεδίαση που εξαλείφει τις περισσότερες παραμορφώσεις της άκρης του κώνου χάρη στο Inert Ring. Το τουίτερ είναι αποσυνδεδεμένο, ενώ υπάρχει και ένας κυματοδηγός σωστά σχεδιασμένος.

Κάθε μεγάφωνο του ηχείου έχει τον δικό του ενισχυτή, το DSP υποστηρίζει το ψηφιακό σήμα ώστε παραμένει ψηφιακό μέχρι την τελευταία στιγμή όπου μετατρέπεται σε αναλογικό σήμα για την οδήγηση των μονάδων.

Τα ηχεία έρχονται με αξεσουάρ για τη σωστή τοποθέτησή τους. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε τύπο δαπέδου, π.χ. ξύλινο, μαρμάρινο και/ή χαλί. Έρχονται σε μαύρο ματ φινίρισμα, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατά ειδική παραγγελία.

Οι διαστάσεις του ηχείου είναι 126 x 25 x 38 εκ. και το βάρος 40 κιλά το ένα. Η μέγιστη SPL στάθμη φθάνει τα 116 dB και η τιμή είναι 31Κ ευρώ (ανά ζεύγος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα