hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Xgimi Aura 2: Υπερκοντινής προβολής με Dolby Vision, Android TV και αυτόματες διορθώσεις εγκατάστασης

Ο επόμενος προβολέας Aura 2 της Xgimi είναι μια κομψή συσκευή ντυμένη με ύφασμα και με μοτοριζέ κάλυμμα προστασίας των οπτικών, όταν δεν χρησιμοποιείται. Eίναι ένας Ultra Short Throw προβολέας.

Ως πηγή φωτός χρησιμοποιείται η Dual Light 2.0 της εταιρείας που βασίζεται σε τριπλό λέιζερ, παράγοντας φωτεινότητα 2300 ISO lumens.

Είναι ένας DLP UHD προβολέας (πάνελ DMD 0.47 ιντσών) με Android TV (όχι Google TV) με Chromecast, που υποστηρίζει Dolby Vision και IMAX Enhanced.

Ο φακός του έχει λόγο προβολής (throw ratio) 0.19:1, που σημαίνει ότι μπορεί να προβάλει εικόνα 100 ιντσών από μόλις 17,8 εκ. από τον τοίχο. Αν τοποθετηθεί λίγο πιο μακριά φθάνει τις 150 ίντσες άνετα. H εστίαση του φακού είναι αυτόματη.

Υπάρχουν αισθητήρες που αναγνωρίζουν την επιφάνεια και το χρώμα του τοίχου ώστε να ρυθμίζουν την εικόνα ανάλογα. Βέβαια το καλύτερο είναι η χρήση μια ALR οθόνης ώστε η προβολή μας να είναι μέσα στις προδιαγραφές.

Χρωματικά έχει κάλυψη του 99% DCI-P3 και ΔE < 1 για εξαιρετική χρωματική ακρίβεια.

Ηχητικά είναι εξοπλισμένος με σύστημα 60W (4x15W) με Dolby Atmos επιμελημένο από την harman Kardon.

Yπάρχει και game mode με καθυστέρηση έως 20ms. Εσωτερικά χτυπάει ο επεξεργαστής MT9679 της Mediatek.

Έχει τρεις HDMI η μια με eARC, τρεις USB 2.0, μια οπτική, μια LAΝ και μια αναλογική ακουστικών. Το Wi-Fi του είναι το 6 και το Bluetooth είναι 5.2.

Η τιμή του είναι 2.799 ευρώ, οι διαστάσεις του 530x270x133 χλστ. και το βάρος 9 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα