hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Dali Guardian OW 6: Εξωτερικά κομψά ηχεία, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες

H Dali επεκτείνει τη γκάμα των συστημάτων ηχείων παντός καιρού με την κυκλοφορία το 2025 των νέων ηχείων εξωτερικού χώρου Gardian OW 6, σε λευκό και μαύρο φινίρισμα.

Όπως όλα τα ηχεία της Dali, έτσι και τα Gardian OW 6, διαθέτουν τη χαρακτηριστική φιλοσοφία χαμηλών απωλειών της εταιρείας, σταθερής εμπέδησης και ευρείας διασποράς, για να λειτουργούν σωστά σε οποιοδήποτε μέρος και με οποιονδήποτε ενισχυτή.

Οι ανθεκτικές καμπίνες των ηχείων Gardian OW 6 παρέχουν ήχο σε αίθρια, πισίνες και άλλους εξωτερικούς χώρους, με αξιόπιστη προστασία από το νερό και τη σκόνη για χρόνια χρήσης και ακρόασης.

Τα Dali Guardian OW 6 διαθέτουν πιστοποίηση IP67, σύστημα στερέωσης χωρίς εργαλεία (snap-in) για τοποθέτηση σε οποιονδήποτε χώρο. Είναι μια απλή λύση, μια βάση στήριξης Click ‘n Connect κάνει την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη, ακόμη και στις πιο δύσκολες τοποθεσίες και συνθήκες.

Τα ηχεία μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες από -20°C έως +70°C και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Οι συνδέσεις γίνονται με ακροδέκτες τύπου κλιπ ελατηρίου και προστατεύονται με αφαιρούμενο κάλυμμα.

Τα Guardian OW 6 διαθέτουν αδιάβροχο μεγάφωνο μεσαίων/χαμηλών 5,25 ιντσών και (ομοκεντρικά) τουίτερ μαλακού θόλου 1 ιντσών. Η απόκριση των μπάσων ενισχύεται από παθητικούς ακτινοβολητές, οι οποίοι, σε αντίθεση με τις οπές bass reflex, εμποδίζουν την είσοδο υγρασίας και εντόμων στην καμπίνα.

Τα νέα ηχεία θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2025 και η τιμή τους θα ανακοινωθεί αργότερα φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα